Начало От страната Образование
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

образование и наука

Учителите в България намаляват със 17 на сто за шест години

Учителите в България са намалели със 17 на сто за периода от учебната 2007/2008 до 2013/2014 учебна година, като вече са 45 093 души. В това число влизат учители, директори и помощник-директори с преподавателска заетост, но възпитателите не са взети предвид. Това е едно от заключенията на Сметната палата, след като институцията провери какви са социалните и икономическите ефекти от оптимизирането на училищната мрежа.

продължава>

 

Над 4500 кандидат-студенти ще заминат за чужбина през 2015 г.

Над 4500 български кандидат-студенти и тази година ще заминат на обучение в чужбина. Най-предпочитани са Великобритания, Холандия, Франция и Германия, съобщи ТВ7.

продължава>

 

Консултантска къща “Дарби” организира през месец ноември дни на отворените врати

Всяка събота и неделя през м. ноември, можете да проведете своята лична среща с консултант на ДАРБИ за кандидатстване във Франция. Ако обмисляте да кандидатствате във Франция или се интересувате от повече детайли за възможностите, които френското висше образование предлага, обадете се на тел. 02/988 1092, за да си уговорите час за консултация.

продължава>

 

Студентски конкурс: Уравнението имиграция и популизъм - какви са възможните решения за ЕС

"Главният редактор си ти" е редовен конкурс на Европа.Дневник за студенти, интересуващи се от европейски въпроси. Всеки месец на база конкурс за есета ще се избира студентски главен редактор. Той ще прави избора на темите, които според него са важни и трябва да бъдат отразени от медията.

продължава>

 

Национален приз „Студент на годината 2014“

Националното представителство на студентските съвети в Република България откри процедурата за номинации в осмото поредно издание на Националния приз „Студент на годината".

продължава>

 
Още статии...
Партньори