Начало От страната Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Кирил Николов покори петте най-високи върха в България за по-малко от 23 часа

Сребърният медалист от европейското по ориентиране от 2012 г. Кирил Николов-Дизела завърши успешно предизвикателството "Пет върха". Най-добрият български планински бегач покори за по-малко от 23 часа петте най-високи върха в България.

продължава>

 

България на Световното в Москва с 10 атлети

България ще бъде представена от 10 спортисти на световното първенство по лека атлетика, което ще се проведе в Москва между 10 и 18 август.
В българския отбор са Ивет Лалова (100 и 200 м), Ваня Стамболова (400 м с пр), Силвия Дънекова (3000 м с пр), Радослава Мавродиева (гюле), Мирела Демирева (скок на височина), Денис Димитров (100 м), Митко Ценов (3000 м с пр), Георги Иванов (гюле), Виктор Нинов (скок на височина) и Златозар Атанасов (троен скок).

продължава>

 

Отвяхме Аржентина с 3-1

България победи Аржентина с 3-1 гейма (28:26, 25:23, 20:25, 25:23) в първия си мач от група "В" на финалите на Световната лига по волейбол.

продължава>

 

България се класира за финалите на Световната лига

Българският национален отбор по волейбол се класира за финалите на световната лига. Срещите от финалите ще се проведат в Аржентина от 17-и до 21-и юли.

продължава>

 

Цвети Пиронкова с победа на старта в Ню Йорк

Първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова започна великолепно тазгодишното си участие на последния за сезона турнир от Големия шлем – Откритото първенство на САЩ по тенис в Ню Йорк.

продължава>

 
Партньори