Начало От страната Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Космически гласове в "Приказки с оркестър"

Солистки от най-популярните фолклорни формации „Мистерията на българските гласове“ и „ЕВА квартет“ са сред колоритните участници в най-новия детски спектакъл „Приказки с оркестър“, чиято премиера е тази неделя - 26 октомври, в зала „България“.

продължава>

 

"Българска рапсодия" е кандидатът ни за номинация за "Оскар" тази година

"Българска рапсодия" е под режисурата на Иван Ничев, а в главните роли зрителите ще видят Кристиян Макаров, Анжела Недялкова, Стефан Попов, Татяна Лолова, Васил Михайлов, Мони Мошонов, Димитър Рачков, Георги Мамалев

продължава>

 

НАРОДНИЯТ ТЕАТЪР ПУСНА В ПРОДАЖБА БИЛЕТИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН

Народен театър „Иван Вазов" започва продажбата на билети за своите спектакли от 20 август. Работното време на касите е от 9:30 до 19:30 часа в делнични дни и от 11:30 до 19:30 часа в почивните дни.

продължава>

 

"Aerosmith" се готвят за грандиозен концерт в София

Стивън Тайлър и компания потеглят на европейско турне и София е втората спирка в него. Специално за това турне те са подготвили изцяло ново шоу, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и десетки прожектори. Kултовата петорка пристига за първи път у нас и на 17 май ще взриви стадион „Локомотив“!

В сектор Г на стадион „Локомотив“ ще бъде издигната грандиозната сцена с ширина над 35 метра, а нейния покрив ще е над 18 метра. Тя ще е със специална платформа точно отпред с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до феновете си най-отпред.

"Нека феновете ни се приготвят за истински класически рокендрол" – заяви Стивън Тайлър малко преди първата му изява у нас.

 

Откривателят на хапчето антибебе на 90 години

90-ият рожден ден на световноизвестния драматург и създател на противозачатъчното хапче - проф. Карл Джераси, ще бъде отбелязан и у нас.
Юбилеят ще бъде отпразнуван с пиесата на Джераси „Табу” на сцената на театър „Възраждане”.

продължава>

 
Партньори