Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

На къси светлини през цялата година

Шофирането на къси светлини ще е задължително през цялата година и във всяка част от денонощието, решиха депутатите при гласуването на промени в закона за движение по пътищата. Досега това беше задължително между първи ноември и първи март.

продължава>

 

Илинден

На 20 юли Българската православна църква почита паметта на св. пророк Илия - един от най-великите измежду старозаветните праведници, могъщ изобличител на езичеството и предвестник на истинната вяра в Единия Бог.

продължава>

 

Обмисля се допълнително финансиране за аптеки в малки населени места

"Нашата цел не е да закриваме аптеки, както се твърди на протеста пред Министерството на здравеопазването, а да се намалят цените, и предложенията ни касаят всички по веригата." - това заяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова

продължава>

 

Покана за проекти в подкрепа на туризма

Министерството на регионалното развитие и благоустройството обяви показа за представяне на проекти по схема "Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите II". Поканата е по приоритетна ос 3 "Устойчиво развитие на туризма".

продължава>

 

Над 600 младежи ще започнат работа в администрацията с евросубсидии

Над 600 безработни младежи на възраст до 29 години ще могат да започнат работа в структурите на министерствата на труда и здравеопазването в столицата и страната чрез проекта "Старт в администрацията" на оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Очаква се към средата на месеца ведомствата да са заявили конкретни бройки и длъжности, като информацията за тях ще е достъпна в бюрата по труда и на сайтовете на Министерството на труда и социалната политика, както и на този на Агенцията по заетостта.

продължава>

 
Партньори