Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Ботаническа градина в Балчик празнува с нова експозиция от кактуси

В Университетската ботаническа градина в Балчик ще бъде открита постоянна експозиция от над 2600 вида кактуси и сукуленти на закрита площ от 800 кв. м. в нова оранжерия, съобщи БТА.
Ректорът на Софийския университет проф. Иван Илчев ще пререже лентата на новата придобивка 27.07 - празника на градината по повод 57 години от нейното създаване.

продължава>

 

420 000 българи на борсата за безработни

Безработицата е засегнала 420 000 българи през първите три месеца на годината, сочи националната статистика.
На пазара на труда са били над 250 000 мъже и около 170 000 жени, съобщи БТА.

продължава>

 

На къси светлини през цялата година

Шофирането на къси светлини ще е задължително през цялата година и във всяка част от денонощието, решиха депутатите при гласуването на промени в закона за движение по пътищата. Досега това беше задължително между първи ноември и първи март.

продължава>

 

Илинден

На 20 юли Българската православна църква почита паметта на св. пророк Илия - един от най-великите измежду старозаветните праведници, могъщ изобличител на езичеството и предвестник на истинната вяра в Единия Бог.

продължава>

 

Обмисля се допълнително финансиране за аптеки в малки населени места

"Нашата цел не е да закриваме аптеки, както се твърди на протеста пред Министерството на здравеопазването, а да се намалят цените, и предложенията ни касаят всички по веригата." - това заяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова

продължава>

 
Още статии...
Партньори