Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Всички ученици се връщат в клас

Това става след заповед на министъра на здравеопазването
От 31 май 2021 г. се възстановяват присъствените занимания в училищата за всички ученици от пети до единадесети клас.
Това става съгласно заповед на министъра на здравеопазването от 18 май т.г., съобщават от МОН. 
В училищата ще продължат да се прилагат вече въведените противоепидемични мерки за дезинфекция и носене на лични предпазни средства. Както досега, ще се ограничават контактите между отделните паралелки и класове.

продължава>

 

ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА НАБЛИЖАВА! ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС И НЕКА ОБСЪЖДАМЕ ЗАЕДНО!

Искате ли да споделите мнението си по тема, която е важна за Вас? Запазете датите и ги отбележете в календара си от 24 до 30 май 2021 г.
Елате и проучете проявите, на които може да научите и обсъдите какво трябва да се направи, за да създадем по-приобщаващо общество, опазваме околната среда по-добре или просто как да бъдем по-активни, за да направим първата стъпка към по-добро бъдеще за всички нас. Основната тема на Европейската седмица на младежта е нашето бъдеще в нашите ръце.

продължава>

 

МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ КОНКУРС „НЕМАТЕРИАЛНО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО: СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ”

Регламент и общи условия на конкурса:
По случай 75 години от създаването на Организацията на Обединените нации за образование, наука и култура – ЮНЕСКО (16 ноември 1945 г.) и 65 години от присъединяването на България към ЮНЕСКО, Регионалният център за опазване на нематериалното културно наследство в Югоизточна Европа обявява младежки конкурс за документиране и представяне на елементи на нематериалното културно наследство на тема: „Нематериално културно наследство: следващото поколение”/ „Intangible cultural heritage: next generation”.

продължава>

 

„ИДИ, УЧИ И СЕ ВЪРНИ” СЪС СТИПЕНДИЯ ДО 10 000 ЛВ. ЗА МАГИСТРАТУРА В ЧУЖБИНА

Фондът за стипендии „Иди, учи и се върни” на Тук-Там подкрепя мотивирани българи да следват магистратура в чуждестранен университет и след това да приложат наученото в България.
Ако и ти планираш да продължиш образованието си в чужбина през 2021, кандидатствай за стипендия от Тук-Там.
Освен финансовата подкрепа и възможността да получат образование в чуждестранен университет, одобрените кандидати ще бъдат подкрепяни от Тук-Там за бъдещото им професионално развитие, ще бъдат популяризирани сред нашите контакти и ще бъдат насърчени да станат част от нашата общност на млади професионалисти с опит или образование в чужбина.

продължава>

 

Здравните власти обявиха ново разхлабване на мерките у нас от 1 май

От 1 май отпада изискването магазините за хранителни стоки да осигуряват „зелен коридор“ за пазаруване на възрастни хора в часовия диапазон от 8:30 ч. до 10:30 ч. Това става ясно от нова заповед на здравния министър в оставка Костадин Ангелов.
а) на 5.05.2021 г. и 7.05.2021 г. – присъствено се обучават учениците от 5, 9 и 12 клас, за останалите класове присъственото обучение се преустановява;

продължава>

 
Още статии...
Партньори