Начало От страната Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Здравните власти обявиха ново разхлабване на мерките у нас от 1 май

От 1 май отпада изискването магазините за хранителни стоки да осигуряват „зелен коридор“ за пазаруване на възрастни хора в часовия диапазон от 8:30 ч. до 10:30 ч. Това става ясно от нова заповед на здравния министър в оставка Костадин Ангелов.
а) на 5.05.2021 г. и 7.05.2021 г. – присъствено се обучават учениците от 5, 9 и 12 клас, за останалите класове присъственото обучение се преустановява;

продължава>

 

Правителството в оставка гласува удължаване на извънредната епидемична обстановка

На заседание на Министерския съвет, излъчвано на живо във Фейсбук, стана ясно, че тя ще продължи до края на май.
Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че България излиза успешно от третата вълна на коронавируса. Той посочи, че се отчита тенденция за намаляване на хоспитализираните, починалите и ново заразените.
По негови думи ваксинационният процес върви с изключително добри темпове и ситуацията е добре контролирана на национално ниво.

продължава>

 

ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА НА ЕС 2021. ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ХУДОЖНИЦИ НА ВЪЗРАСТ 0-18 ГОДИНИ

Как децата и младите хора си представят един свят без замърсяване?  Търсят се артистична интерпретации по темата, които могат да бъдат изложени на #EUGreenWeek. Споделете творенията в социалните мрежи с  #ZeroPollution и тагнете @EU_ENV

Повече на   eugreenweek.eu/young-artists

pic.twitter.com/rErikj8ls2

продължава>

 

Разхлабват част от противоепидемичните мерки от днес

От днес разхлабват част от противоепидемичните мерки, а учениците от първи до четвърти клас се връщат на училище. За срок от 2 седмици присъствено ще се обучават и 7, 8 и 10-и клас, след което – 5, 9 и 12-и.
Днес отварят и ресторантите, но при 50 на сто от капацитета си и с работно време до 23 часа, а от 16 април ще бъдат разрешение посещения в игралните зали и казината, както и в търговските центрове на закрито.

продължава>

 

Президентът награди с Почетен знак д-р Румен Алексов от Кюстендил

Д-р Румен Алексов  от Кюстендил– общопрактикуващ лекар и председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари в област Кюстендил получи почетен знак от президента Румен Радев. Отличия с Почетния знак  получиха 15 изявени български лекари и специалисти по здравни грижи. Отличията са за професионализма и всеотдайността на медиците в грижата за здравето на пациентите.

продължава>

 
Още статии...
Партньори