Начало От региона Образование
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

образование и наука

Продължава инициативата "Месец на твоето училище" в детския отдел на библиотеката

Детският отдел на Регионалната библиотека в Кюстендил и през 2016 продължава да работи по инициативата “Месец на твоето училище”, по-този начин се дава възможност на децата в целодневната форма на обучение да имат възможност да четат повече.

продължава>

 

Проект помага на обезкуражени младежи да си намерят работа

Стартира изпълнението на проект „Аз мога да реша бъдещето си". Той се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил", в партньорство с НЧ „Братство 1869" гр. Кюстендил.
Продължителността му е 6 месеца и ще се реализира в периода 01.01.2015 - 30.06.2015. Проектът се финансира в рамките на Национална програма за младежта (2011 - 2015).

продължава>

 

"Отличен 6" за Калина Кукова и Марио Емилов за проекта „Черешата на един народ"

Проектът „Черешата на един народ", разработен от учениците Калина Кукова от ХІІ а клас в Езикова гимназия „Д-р Петър Берон"-Кюстендил и Марио Емилов от ПГИМ "Йордан Захариев"- Кюстендил, с ръководител Силвия Петрова, спечели Националното състезание по природни науки и екология, във ІІ възрастова група ІХ-ХІІ клас.

продължава>

 

Четирима ученици от ЕГ спечелиха едногодишна стипендия от проекта „1000 стипендии"

Четирима ученици от Езикова гимназия спечелиха едногодишна основна стипендия в проекта „1000 стипендии” на Фондация „Комунитас” за учебната 2014/2015 година.

продължава>

 

Семинар на тема “Кибер омразата и начини за противодействие”

Сдружение "Младежки общински съвет проведе семинар на тема “Кибер омразата и начини за противодействие” по проект “Младите срещу кибер омразата” - 4739.3.D.2012, реализиран от сдружение “Младежки общински съвет - Кюстендил”. В семинара взеха участие 16 младежи - членове и доброволци на сдружението, както и членовете на екипа по проекта.

продължава>

 
Партньори