Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

В Кюстендил се провежда Планинско изкачване „Осогово“

Днес и утре в Кюстендил се провежда Традиционното автомобилно състезание Планинско изкачване „Осогово“-2020,съобщава сайта на община Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес“.
Мероприятието е кръг от Българският автомобилен шампионат по Планинско изкачване. За поредна година организатор е благоевградският автомобилен спортен клуб ДИАМО, Автомобилна федерация на България със съдействието на Община Кюстендил и партньори.
Днес 22 август на площад „Велбъжд“ се организира преглед, представяне на автомобилите, пилотите и официално откриване. Стартът е в село Богослов в неделя на 23.08.2020 г. от 11:00 ч.

продължава>

 

Две купи и 4 медала за КК Мак Доналд от Купа Ронин

Седем състезатели от "Шотокан Карате Клуб Мак Доналд", водени от треньорът Александър Бараклийски бяха сред близо 300-те участници на "Купа Ронин" в София. Те спечелиха две купи, за трети места в отборната надпревара и 4 медала в индивидуалната надпревара.

продължава>

 

КК „ДАРИС”- Кюстендил спечели 4 златни и 3 бронзови медала от Национална Купа България

КК „ДАРИС”- Кюстендил спечели 4 златни и 3 бронзови медала от Национална Купа България в Габрово. Участваха 29 клуба и 363 състезатели от цялата страна. КК"ДАРИС"- участва с 9 състезатели, във всички възрасти, от деца до мъже и жени.

продължава>

 

Шабан Мустафа спечели Осогово рън с нов рекорд при бегачите до връх Руен

Шабан Мустафа спечели с нов рекорд на трасето 5-то издание на надпреварата “Осогово рън” при бегачите. Многократният шампион на България избяга разстоянието от площад “Велбъжд” в Кюстендил до връх Руен за 2:22:51 мин.
Досегашният рекорд на планинското изкачване бе на Росен Лилов - 2 часа и 34 мин. Димитър Михайлов бе най- бърз при колоездачите, като той изкачи върха за 2:07:33 мин.
Над 70 състезатели застанаха на старта на стадион “Осогово”. Състезанието откриха зам.-кметът на община Кюстендил Светослав Василев и  председателят на Сдружените Маратон Петър Панков, който стои зад организацията на веригата  FIVE MOUNTAINS.

продължава>

 

Традиционно участие на кюстендилските гимнастички в международния фестивал "Ана Поляту"

На приказния гръцки остров Кефалония се проведе юбилейния 30-ти международен гимнастически фестивал "Гимнастика за всички." В него взеха участие близо 700 гимнастици на различна възраст и от различни краища на Европа.
По покана на организаторите Ставрос Басхиарди и Божена Бартковска България бе представена от грациите на кюстендилския клуб Велбъжд с треньор младата и талантлива Елена Близнакова. Във фестивала се включиха гимнастици от Португалия, Полша, Словения, България и всички гръцки клубове по гимнастика.
Пет дни фестивалът пътуваше и танцуваше между градовете Аргостоли, Ликсури, Фрагата и даде среща на стотици хора занимаващи се с всякакъв вид гимнастика. Традиционно навсякъде се танцуваше общ танц преди и след програмата, на ферибота, както и на плажната фиеста на един от най-красивите плажове-Коста Коста.

продължава>

 
Още статии...
Партньори