Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

"Велбъжд" ще играе контрола с "Елит" на осветление, пробва нов защитник

Първата си контролна среща ще изиграе днес отборът на "Велбъжд". Тя ще е срещу "Елит"- София, на изкуствен терен на "Царско село" и на осветление, с начало- 18 ч. Преди това ще играят юношите старша възраст на двата футболни клуба.
27- годишният Георги Тодоров е на проби във "Велбъжд". Той играе на поста централен защитник. Юноша е на "Септември"- София, като има дълга визитка с отбори от трета дивизия.

продължава>

 

"Спортист №1 на Кюстендил" Владислав Методиев влиза в отбора на света

"Спортист №1 на Кюстендил" за 2014 година, Владислав Методиев ще е част от Отбора на света, който ще се изправи в двустранна среща по борба срещу националния тим на САЩ, в Колорадо Спринг. Битката в класическия стил ще бъде на 25 януари в балната зала на хотел "Хилтън".

продължава>

 

Сините в Кюстендил ликуват след 6:5 над червените

Сините и червени фенове в Кюстендил си дадоха отново среща по Коледа в Кюстендил. Песни и скандирания огласиха игрището в „Зона спорт" за станалия вече традиционен мач между „Левски" и ЦСКА от Кюстендил.

продължава>

 

Гимнастички на „Велбъжд”с пълен комплект медали от „Купа Диляна”

Пълен комплект медали завоюваха гимнастичките на „Велбъжд” от „Купа Диляна”, която се проведе за 5-ти пореден път в Пазарджик. Участие взеха 23 клуба от страната и чужбина.

продължава>

 

Кристияна Кръстева e 8 – ма в света по скокове на батут

Спортист № 2 на Кюстендил Кристияна Кръстева е 8-ма в света. Заедно с партньорката си Ивет Атанасова от Стара Загора, тя се класира за финалите на скокове на батут - синхрон, при 15 - 16 годишните девойки, на СП в Дейтона Бийч, САЩ.

продължава>

 
Още статии...
Партньори