Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Нилана Колевска и Йоана Стоева със златни медали от "Купа Търновград"

Четири златни медала спечелиха гимнастички на кюстендилския "Велбъжд" от Републиканския турнир за "Купа Търновград". Нилана Колевска е първа на въже и на без уред, при децата родени 2007 г. В общото класиране в многобоя, с родените 2006 г., Колевска е със сребърен медал от многобоя.
Йоана Стоева спечели златните отличия при съчетанията с въже и обръч, при родените 2004 г. Тя е втора в многобоя.
Василена Йорданова и Рая Александрова бяха сред най- добрите гимнастички, пи родените 2008 г. Йорданова е с бронзов медал на въже и е 5- та без уред. Александрова е 4- та на без уред и 5- та на въже.
Антония Николова представи достойно "Велбъжд" при жените, като спечели бронзов медал на бухалки и се класира 4- та на обръч, на 6- то място е в многобоя.

продължава>

 

Отличия за гимнастичките на "Олимпик" от "Фея под липите"

Гимнастички от „Олимпик"- Кюстендил се наредиха сред най- добрите в своята възраст и категории на 11-ти международен турнир по художествена гимнастика „Фея под липите", който се проведе в Стара Загора. Организатор на състезанието е Кремена Искренова -председател и старши треньор на СКХГ "Елит"- Стара Загора. Поради рекордния брой участнички - над 600 гимнастички от България, Гърция, Италия, Хърватска и Сърбия, състезанието ще продължи до петък, като участничките са разделени на категории по възраст.

продължава>

 

Спортен празник в ЕГ Кюстендил

Езикова гимназия „Д-р Петър Берон" проведе своя спортен празник под надслов: „ Промотиране на спорта като активно средство за борба с насилието, затлъстяването, вредните навици и наркоманията". Водещ на спортно-развлекателната програма беше европейската шампионка по сумо за девойки до 18 години и Спортист № 1 на град Кюстендил за 2015 година Рос-Мари Маринова от 11 а клас.

продължава>

 

Кюстендилската школа по батут с трима национали на Световно първенство в Дания

От 26-29.11.2015 г. се проведе Световното първенство по скокове на батут, двоен мини батут и  пътека за мъже и жени в гр. Оденсе -Дания. България участва с 16 състезатели, четирима при мъже и жени и 12 във възрастовите групи.  След рекордния брой участици и  доброто класиране при мъжете на национала Георги Илиев,  дойде ред и на възрастовите групи, където отново бе записан рекорд с над 2500 участници  от 48 страни. от 2 до 6 декември започна надпреварата при по-малките състезатели разпределени в четири възрастови групи, в четири дисциплини. Страната ни взе участие само в олимпийската дисциплина голям батут индивидуално и в синхронната надпревара. Във всяка дисциплина имаше рекорден брой участници от над 70 човека от 48 държави.

продължава>

 

КК "Шурикен"- Кюстендил взе участие в годишната среща на WKF клубовете по карате

Десетте най- добри карате клуба в страната бяха наградени по време на годишната среща на WKF клубовете по карате до, членове на БНФКарате до, която се проведе в Априлци. На призовите места се наредиха: КК "Никон"- София, КК "Самурай" - Добрич и КК "Шурикен"- Кюстендил.

продължава>

 
Още статии...
Партньори