Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

СКХГ "Олимпик" с 2 място в категория Б на републиканското първенство в Бургас

Добро представяне за спортен клуб по художествена гимнастика „Олимпик"- Кюстендил на Държавното първенство за деца до 10 години, което се проведе в Бургас.
Отборно в Б категория отборът на „Олимпик" завърши на 2 място. Той бе в състав Ралица Стоилова и Аделина Грозданова. Ралица индивидуално завърши 4 място в многобой; 5 на без уред и 5 на въже. Аделина е 7 м многобой;3 м на без уред и 10 въже.
Отборно в А категория отборът на „Олимпик" е на 8 място. Като това стана след 15 място в многобоя на Рая Сръндева и 23 в многобоя за Михаела Александрова.
Ансамбълът в категория Б, се класира на 29 м от 47 отбора. Той бе в състав Ралица Стоилова , Аделина Грозданова,Александра Александрова и Диана Борисова.

 

Кюстендилката Валерия Кадийска стана шампионка на скок височина

Валерия Кадийска от "Пауталия"-Кюстендил е новата шампионка на скок височина при девойките младша възраст. Само състезателката на Вергил Анастасов скочи 160 см, което бе достатъчно за титлата. Втора стана Елеонора Драгиева от Берое-Стара Загора, която успя на 155 см, колкото постигна и третата - Преслава Пачеванова от Хеброс-Харманли.

продължава>

 

Нилана Колевска и Йоана Стоева със златни медали от "Купа Търновград"

Четири златни медала спечелиха гимнастички на кюстендилския "Велбъжд" от Републиканския турнир за "Купа Търновград". Нилана Колевска е първа на въже и на без уред, при децата родени 2007 г. В общото класиране в многобоя, с родените 2006 г., Колевска е със сребърен медал от многобоя.
Йоана Стоева спечели златните отличия при съчетанията с въже и обръч, при родените 2004 г. Тя е втора в многобоя.
Василена Йорданова и Рая Александрова бяха сред най- добрите гимнастички, пи родените 2008 г. Йорданова е с бронзов медал на въже и е 5- та без уред. Александрова е 4- та на без уред и 5- та на въже.
Антония Николова представи достойно "Велбъжд" при жените, като спечели бронзов медал на бухалки и се класира 4- та на обръч, на 6- то място е в многобоя.

продължава>

 

Отличия за гимнастичките на "Олимпик" от "Фея под липите"

Гимнастички от „Олимпик"- Кюстендил се наредиха сред най- добрите в своята възраст и категории на 11-ти международен турнир по художествена гимнастика „Фея под липите", който се проведе в Стара Загора. Организатор на състезанието е Кремена Искренова -председател и старши треньор на СКХГ "Елит"- Стара Загора. Поради рекордния брой участнички - над 600 гимнастички от България, Гърция, Италия, Хърватска и Сърбия, състезанието ще продължи до петък, като участничките са разделени на категории по възраст.

продължава>

 

Спортен празник в ЕГ Кюстендил

Езикова гимназия „Д-р Петър Берон" проведе своя спортен празник под надслов: „ Промотиране на спорта като активно средство за борба с насилието, затлъстяването, вредните навици и наркоманията". Водещ на спортно-развлекателната програма беше европейската шампионка по сумо за девойки до 18 години и Спортист № 1 на град Кюстендил за 2015 година Рос-Мари Маринова от 11 а клас.

продължава>

 
Още статии...
Партньори