Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Спортен празник в ЕГ Кюстендил

Езикова гимназия „Д-р Петър Берон" проведе своя спортен празник под надслов: „ Промотиране на спорта като активно средство за борба с насилието, затлъстяването, вредните навици и наркоманията". Водещ на спортно-развлекателната програма беше европейската шампионка по сумо за девойки до 18 години и Спортист № 1 на град Кюстендил за 2015 година Рос-Мари Маринова от 11 а клас.

продължава>

 

Кюстендилската школа по батут с трима национали на Световно първенство в Дания

От 26-29.11.2015 г. се проведе Световното първенство по скокове на батут, двоен мини батут и  пътека за мъже и жени в гр. Оденсе -Дания. България участва с 16 състезатели, четирима при мъже и жени и 12 във възрастовите групи.  След рекордния брой участици и  доброто класиране при мъжете на национала Георги Илиев,  дойде ред и на възрастовите групи, където отново бе записан рекорд с над 2500 участници  от 48 страни. от 2 до 6 декември започна надпреварата при по-малките състезатели разпределени в четири възрастови групи, в четири дисциплини. Страната ни взе участие само в олимпийската дисциплина голям батут индивидуално и в синхронната надпревара. Във всяка дисциплина имаше рекорден брой участници от над 70 човека от 48 държави.

продължава>

 

КК "Шурикен"- Кюстендил взе участие в годишната среща на WKF клубовете по карате

Десетте най- добри карате клуба в страната бяха наградени по време на годишната среща на WKF клубовете по карате до, членове на БНФКарате до, която се проведе в Априлци. На призовите места се наредиха: КК "Никон"- София, КК "Самурай" - Добрич и КК "Шурикен"- Кюстендил.

продължава>

 

Кюстендил е домакин на международен турнир по тенис на маса

Кюстендил е домакин на международен турнир по тенис на маса за хора с увреждания.Турнирът се осъществява със съдействието на Община Кюстендил и е по повод Международния ден на хората с увреждания. В него ще вземат участие 16 състезатели от България и Македония.

продължава>

 

"Велбъжд" с първа загуба на собствен терен

Втора загуба в ЮЗ "В" група допуснаха футболистите на "Велбъжд", но тя беше първа на собствен терен. Кюстендилци отстъпиха на "Вихрен"- Сандански с 0:1, като гола падна в първата минута на второто полувреме.
Футболистите на Юлиян Кръстев не успяха да демонстрират уменията си в този мач и не задоволиха претенциите на публиката.
Нова загуба и за отборът на "Германея", който бе надигран от "Чепинец" във Велинград с 4:1.

продължава>

 
Още статии...
Партньори