Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

КК "Мак Доналд" с шампион и още 3 медала от Националното първенство

Състезателите на КК "Мак Доналд" завоюваха 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов медали от Националното първенство по карате.
Изабел Ризова стана шампион на България при жените в кат. до 61 кг.
Александър Бараклийски се класира на второ място при мъжете в кат. до 67 кг.

продължава>

 

Гимнастички на "Велбъжд" сред най- добрите на Купа Импала

Гимнастички от клуб „Велбъжд” спечелиха отличия от 15- тия Международен турнир за Купа „Импала” в Стара Загора. Участваха 200 грации от 24 клуба от страната и чужбина.
Нилана Колевска завоюва златните медали в многобоя и съчетанията без уред и на въже, при родените 2007 г.- „А” категория. В същата възраст, но в „Б” категория, Рая Александрова, която е родена 2008 г. е втора на многобой и на без уред. Василена Йорданова е седма в многобоя.

продължава>

 

Организират Олимпийски фестивал за младите надежди в ските и сноуборда в Осогово

Олимпийският фестивал за юноши и девойки до 16 години, по ски алпийски дисциплини, сноуборд и ски бягане ще бъде проведен на Ски център Осогово, на 23- 24 февруари. Екипът, ангажиран с организацията от БОК- Анатоли Илиев и Даниел Дуков, заедно със собственикът на ски центъра Явор Спиридонов имаха среща с кмета Петър Паунов, за да уточнят детайли по организацията.

продължава>

 

Празник и награди за 15 години КК "Мак Доналд"

Карате клуб " Мак Доналд" отпразнува 15- годишнината си като съчета празника с традиционното коледно тържество на клуба. Всички членове на клуба получиха златни медали, тениски и сакове.
Специални подаръци от Диляна Владимирова получиха всички от екипа на клуба - президента Младен Ризов, Юлиан Велев- спонсор на клуба, който и тази година подсигури голяма част от подаръците на децата, Георги Димитров (съдия), Александър Бараклийски и Изабел Ризова, помощник- треньори на клуба.

продължава>

 

СКХГ "Олимпик" с 2 място в категория Б на републиканското първенство в Бургас

Добро представяне за спортен клуб по художествена гимнастика „Олимпик"- Кюстендил на Държавното първенство за деца до 10 години, което се проведе в Бургас.
Отборно в Б категория отборът на „Олимпик" завърши на 2 място. Той бе в състав Ралица Стоилова и Аделина Грозданова. Ралица индивидуално завърши 4 място в многобой; 5 на без уред и 5 на въже. Аделина е 7 м многобой;3 м на без уред и 10 въже.
Отборно в А категория отборът на „Олимпик" е на 8 място. Като това стана след 15 място в многобоя на Рая Сръндева и 23 в многобоя за Михаела Александрова.
Ансамбълът в категория Б, се класира на 29 м от 47 отбора. Той бе в състав Ралица Стоилова , Аделина Грозданова,Александра Александрова и Диана Борисова.

 
Още статии...
Партньори