Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Злато за Изабел Ризова от СП по шотокан карате

Изабел Ризова от кюстендилския карате клуб “Мак Доналд” спечели златен медал от Осмото световно първенство по шотокан карате, организирано от Световната шотокан федерация в партньорство с БНФК. Състезанието се проведе във Варна, бяха регистрирани около 1 100 участника, представящи 44 клуба и 25 държави. 80 спортиста се състезаваха с екипа на България, като част от него бяха и 7 състезатели на КК "Мак Доналд".

продължава>

 

КК "Мак Доналд" с шампион и още 3 медала от Националното първенство

Състезателите на КК "Мак Доналд" завоюваха 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов медали от Националното първенство по карате.
Изабел Ризова стана шампион на България при жените в кат. до 61 кг.
Александър Бараклийски се класира на второ място при мъжете в кат. до 67 кг.

продължава>

 

Гимнастички на "Велбъжд" сред най- добрите на Купа Импала

Гимнастички от клуб „Велбъжд” спечелиха отличия от 15- тия Международен турнир за Купа „Импала” в Стара Загора. Участваха 200 грации от 24 клуба от страната и чужбина.
Нилана Колевска завоюва златните медали в многобоя и съчетанията без уред и на въже, при родените 2007 г.- „А” категория. В същата възраст, но в „Б” категория, Рая Александрова, която е родена 2008 г. е втора на многобой и на без уред. Василена Йорданова е седма в многобоя.

продължава>

 

Организират Олимпийски фестивал за младите надежди в ските и сноуборда в Осогово

Олимпийският фестивал за юноши и девойки до 16 години, по ски алпийски дисциплини, сноуборд и ски бягане ще бъде проведен на Ски център Осогово, на 23- 24 февруари. Екипът, ангажиран с организацията от БОК- Анатоли Илиев и Даниел Дуков, заедно със собственикът на ски центъра Явор Спиридонов имаха среща с кмета Петър Паунов, за да уточнят детайли по организацията.

продължава>

 

Празник и награди за 15 години КК "Мак Доналд"

Карате клуб " Мак Доналд" отпразнува 15- годишнината си като съчета празника с традиционното коледно тържество на клуба. Всички членове на клуба получиха златни медали, тениски и сакове.
Специални подаръци от Диляна Владимирова получиха всички от екипа на клуба - президента Младен Ризов, Юлиан Велев- спонсор на клуба, който и тази година подсигури голяма част от подаръците на децата, Георги Димитров (съдия), Александър Бараклийски и Изабел Ризова, помощник- треньори на клуба.

продължава>

 
Още статии...
Партньори