Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Янислав Миленков спечели шампионска титла на Първите Балкански Карате Игри

Янислав Миленков стана шампион на Първите Балкански Карате Игри, които се проведоха в Нови Сад, Сърбия. Той се окичи със златния медал на кумите, в категория 50 кг.
Янислав Миленков убедително надигра съперниците си технически и тактически, спази тактиката, която му беше възложена от треньора във всички срещи и това го награди да чуе химна на България в своя чест. Зарадва всички каратеки от българския отбор, които го подкрепяха гръмко от трибуните през всички срещи и крещяха "СЪРЦЕ ДУША ЗА БЪЛГАРИЯ"!

продължава>

 

Министър Кралев връчи почетни медали на Николай Христов и Борислав Иванов

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на медалистите от Игрите за хора с увреден слух Дефлимпикс, които се проведоха в Самсун (Тур).
България завоюва три бронзови отличия в Турция, един от тях е на кюстендилеца Николай Христов в карате спорта, на кумите- 75 кг. Другите два медала са на Панайот Димитров (57 кг борба св. стил) и Иван Стоилов (66 кг борба кл. стил). Почетни медали на ММС получиха също главният треньор на борбата Денислав Чамишки и треньорът по карате Борислав Иванов.

продължава>

 

Карате клуб Мак Доналд проведе традиционния си изпит за нови степени

Карате клуб Мак Доналд, проведе традиционния си изпит за нови ученически степени (КЮ). Тази година изпитът беше само до 6 КЮ (зелен колан), с изключение на един състезател на клуба Лъчезар Тодоров, който бе допуснат да се яви за 1 КЮ ( кафяв колан).
Част от комисията заедно с главния треньор Диляна Владимирова и Георги Димитров беше Борислава Ганева- една от най-титулуваните каратистки в България, медалистка от Европейски първенства и участник в първите европейски олимпийски игри в Баку. На изпита присъства и президента на клуба Младен Ризов.

продължава>

 

Злато за Изабел Ризова от СП по шотокан карате

Изабел Ризова от кюстендилския карате клуб “Мак Доналд” спечели златен медал от Осмото световно първенство по шотокан карате, организирано от Световната шотокан федерация в партньорство с БНФК. Състезанието се проведе във Варна, бяха регистрирани около 1 100 участника, представящи 44 клуба и 25 държави. 80 спортиста се състезаваха с екипа на България, като част от него бяха и 7 състезатели на КК "Мак Доналд".

продължава>

 

КК "Мак Доналд" с шампион и още 3 медала от Националното първенство

Състезателите на КК "Мак Доналд" завоюваха 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов медали от Националното първенство по карате.
Изабел Ризова стана шампион на България при жените в кат. до 61 кг.
Александър Бараклийски се класира на второ място при мъжете в кат. до 67 кг.

продължава>

 
Още статии...
Партньори