Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Кюстендилският "Олимпик" с приз и отличия от DUNDEE BABY CUP

Гимнастички от СК Олимпик показаха умения в DUNDEE BABY CUP 2017г. Около 350 малки гимнастички участваха в петото издание на държавния детски турнир по художествена гимнастика, който се проведе в зала "София".
Състезанието се организира от СК "Левски Илиана" и "Левски Плюс", Столична община и Дънди Прешъс Метал.
За всички малки деца имаше много подаръци, а организаторите бяха подготвили и специални призове. При най-малките всички бяха наградени със златни медали, а грациите от СК Олимпик направиха много снимки с любимите златни момичета на България от ансамбъла.

продължава>

 

Момичета от Велбъжд блеснаха на "Дунавска перла"

Гимнастички от “Велбъжд”- Кюстендил представиха по достойнство българската школа по художествена гимнастика на силния 10-ти Международен турнир “Дунавска перла” в Русе. Участваха отбори от Русия, Израел, Италия, Австрия, Молдова, Финландия и др. България бе представена от домакините от Русе и “Велбъжд”.
Йоана Стоева се класира трета в многобоя при Девойките старша възраст, където бе единствената българка от 18 гимнастички. Пред нея се наредиха две момичета от Израел. Йоана Стоева спечели още бронзовите медали на обръч и лента, а на бухалки и топка е 4-та.

продължава>

 

Янислав Миленков спечели шампионска титла на Първите Балкански Карате Игри

Янислав Миленков стана шампион на Първите Балкански Карате Игри, които се проведоха в Нови Сад, Сърбия. Той се окичи със златния медал на кумите, в категория 50 кг.
Янислав Миленков убедително надигра съперниците си технически и тактически, спази тактиката, която му беше възложена от треньора във всички срещи и това го награди да чуе химна на България в своя чест. Зарадва всички каратеки от българския отбор, които го подкрепяха гръмко от трибуните през всички срещи и крещяха "СЪРЦЕ ДУША ЗА БЪЛГАРИЯ"!

продължава>

 

Министър Кралев връчи почетни медали на Николай Христов и Борислав Иванов

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на медалистите от Игрите за хора с увреден слух Дефлимпикс, които се проведоха в Самсун (Тур).
България завоюва три бронзови отличия в Турция, един от тях е на кюстендилеца Николай Христов в карате спорта, на кумите- 75 кг. Другите два медала са на Панайот Димитров (57 кг борба св. стил) и Иван Стоилов (66 кг борба кл. стил). Почетни медали на ММС получиха също главният треньор на борбата Денислав Чамишки и треньорът по карате Борислав Иванов.

продължава>

 

Карате клуб Мак Доналд проведе традиционния си изпит за нови степени

Карате клуб Мак Доналд, проведе традиционния си изпит за нови ученически степени (КЮ). Тази година изпитът беше само до 6 КЮ (зелен колан), с изключение на един състезател на клуба Лъчезар Тодоров, който бе допуснат да се яви за 1 КЮ ( кафяв колан).
Част от комисията заедно с главния треньор Диляна Владимирова и Георги Димитров беше Борислава Ганева- една от най-титулуваните каратистки в България, медалистка от Европейски първенства и участник в първите европейски олимпийски игри в Баку. На изпита присъства и президента на клуба Младен Ризов.

продължава>

 
Още статии...
Партньори