Начало От региона Спорт
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

спорт

Виктор Атанасов е отново първи на тенис на корт

Виктор Атанасов ТК "Осогово Елит", гр. Кюстендил и Валерия Гърневска ТК "Българов", гр. Габрово спечелиха първите места на Регионален турнир момчета и момичета до 10 годишна възраст. Талантливият кюстендилец победи във финала с 4:2 Самуил Пешев ТК "Вектор Тенис Спорт", гр. София.
След 6 изиграни мача в рамките на два дни и при конкуренцията на 43 състезателя, Виктор Атанасов успя да се наложи убедително над конкурентите си.

продължава>

 

Шампионска титла за Александър Бараклийски от Мак Доналд на Nikon Open

Александър Бараклийски от кюстендилския карате клуб “Мак Доналд” стана шампион в категория +75 кг при мъжете и завоюва бронзов медал в Open категория, на най-силния турнир по карате в България "Nikon Open".
При деца до 10 години в дисциплина кумите, Александър Василев се класира на трето място, сред много силна конкуренция - състезатели от Румъния, Кипър, Македония, Черна Гора.

продължава>

 

Ски състезанията при ветераните на Осогово напълниха на 100% легловата база в Кюстендил

Ски център Осогово получи много добра оценка за провеждането на 40-то юбилейно Държавно първенство по ски алпийски дисциплини и ски бягане за ветерани. Председателят на Българската Мастърс федерация Здравка Йорданова връчи почетен плакет, с благодарност на собственика на Ски центъра Явор Спиридонов.
Над 500 състезатели и общо над 1000 гости привлече това състезание. Легловата база в Осоговската планина и Кюстендил бе запълнена на 100%, като за част от гостите нямаше свободни места.
Домакините успяха да отстранят сериозен технически проблем със ски влека на голямата писта, който заплашваше отлагане на надпреварата.

продължава>

 

Олимпийските надежди на България се състезават на Осогово

Шестият Олимпийски зимен младежки фестивал започна на Ски център Осогово, над Кюстендил. На старт застанаха над 280 млади таланти, от 22 клуба от страната.
Организатори на събитието под мотото „Да открием олимпийските надежди на България“ са Българският олимпийски комитет и Асоциация „Спорт в свободното време“.
И двете организации имат за свой приоритет развитието на спорта сред младите и насърчаването на талантите в ранна възраст. Домакините от ски и борд зона Осогово отново предоставиха отлични условия за участници и гости.

продължава>

 

Призови класирания за гимнастички на Велбъжд на Купа Берое

Гимнастички на “Велбъжд” спечелиха отличия и си “свериха часовника” с конкуренцията на 8- мия международен турнир за Купа “Берое” в Стара Загора. Участваха над 400 гимнастички от 32 клуба, от страната и чужбина.
Габриела Машова се класира на първо място при децата, родени 2010 г., в Б категория. Те играят само съчетания без уред.
Нилана Колевска се класира на 6- то място в многобоя при девойките младша възраст, А категория, като се състезава и с по- големи от нея гимнастички. Нилана спечели сребърен медал на топка. Ралица Стоилова се нареди 6- та на въже. В тази категория се конкурираха 47 момичета.

продължава>

 
Още статии...
Партньори