Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Асен Блатечки и Калин Врачански гостуват в Кюстендил със „Смях в залата”

Комедията „Смях в залата” от Майкъл Фрейн ще бъде представена в Кюстендил.
Представлението е на хасковският театър „Иван Димов”. Постановката е на Асен Блатечки, сценография на. Антония Попова. В нея ще участват Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова, Милена Маркова, Алексей Кожухаров, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова и Васил Банов.

продължава>

 

„Феноменът” с Теодосий Спасов в Кюстендил

„Феноменът” е логото и темата на втория концерт от годишната концертна програма на Музикално сдружение „Марин Големинов” с изпълнители Теодосий Спасов и Камерен симфоничен оркестър „Орфей” с диригент Райчо Христов. Концертът ще се проведе днес от 19 часа в художествена галерия „Владимир Димитров- Майстора”. Медиен партньор на събитието е Дарик радио.

продължава>

 

За втори път „Ах, каква безумна нощ" в Кюстендил

За втори път ще бъде изиграна пиесата „Ах, каква безумна нощ" по Рей Галтън и Джон Антробс в Кюстендил. Това ще стане днес от 19 часа. Комедията е на кюстендилският театър и с нея бе дадено началото на новият театрален сезон.

продължава>

 

Кюстендилският театър открива сезона със собствена постановка. Билетите за премиерата свършиха

С пиесата „Ах каква безумна нощ" по Рей Галтън и Джон Антробс кюстендилският театър открива новият сезон. Билетите и за двете дати 17 и 25 септември вече са продадени.

продължава>

 

Остават броени дни до началото на осмото издание на националния фестивал на шлагерната и старата градска песен "Пей сърце" - Кюстендил 2014

Фестивалът ще се проведе на 30 и 31 август в Голямата зала на читалище "Братство 1869". До момента заявки са подали над 60 формации от цялата страна, като общият брой на участниците е над 600.

продължава>

 
Още статии...
Партньори