Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Благотворителен спектакъл за 20 -годишнината от създаване на студио "Дебют"

С празничен спектакъл студио "Дебют" ще отбележи днес 20 години от създаването си. Ръководител на формацията е режисьорът Лозен Йорданов. Концертът, който ще започне в 19 часа в Общинския драматичен театър е с благотворителна цел.

продължава>

 

Отворени археологически експозиции в Кюстендил по празниците

Експозициите на Регионалния исторически музей в Кюстендил  са отворени и по празниците. От културната институция представиха и графика:

продължава>

 

Оперета и театрална постановка през януари в Кюстендил

Оперета и театрална постановка ще могат да видят кюстендилската публика през януари месец, това съобщи за Дарик директорът на театъра Чавдар Ненов.
„В момента се водят преговори за гостуването на Пловдивската опера. Те ще дойдат тук с оперетатат „Човекът от Ла манча". В главните роли са Орлин Горанов и Мариан Бачев. Другото, което ще може да видят кюстендилци през януари е постановката на театър „Сълза и смях"- „Глупаци". В нея ще участват Анна Петрова, Филип Аврамов и др.", заяви Ненов.

 

Постановката на Народния театър „Тестостерон” в Кюстендил

Представлението „Тестостерон” от Анджей Сарамонович ще бъде представено в Кюстендил. То е на Народен театър „Иван Вазов". Постановката е на Пламен Панев; сценография - Татяна Димова и Ралица Русева;

продължава>

 

50 - годишен юбилей чества Туристически хор "Осоговско ехо"

На 19 ноември от 17:30 часа в сградата на НЧ “Братство 1869” ще бъде открита фото – документална изложба представяща историята на хора и неговите диригенти. От 18 часа в голямата зала на читалището ще започне празничния концерт по случай 50-годишнината.

продължава>

 
Още статии...
Партньори