Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Концерт „Талантите на югозапада”

На 27.01.2015 г. от 12:30 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869" ще се състои Концерт „Талантите на Югозапада" с участието на състави и изпълнители от читалище „Никола Й. Вапцаров" гр. Благоевград и читалище „Братство 1869" гр. Кюстендил.
В концертната програма ще вземат участие Детски танцов състав „Вихрен", Детска вокална група „Джумайчета", Клуб по спортни танци „Карат", Детска фолклорна формация „Трепетлика", Фолклорна формация „Струмски полъх", Фолк-Арт формация и др.

 

Изложби и мултимедийна презентация за 133 години от рождението на Майстора

Художествената галерия "Владимир Димитров- Майстора" в Кюстендил ще отбележи  133-годишнина от рождението на художника. Проявата ще се състои на 1 -ви февруари. 

продължава>

 

фотодокументална изложба подредиха в читалище „Братство 1869”

На 23. 01. 2015 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил бе открита фотодокументална изложба по повод 163-годишнина от рождението на Ефрем Каранов. Изложбата е подредена във фоайето на читалище „Братство”. Тя представя част от живота и делото на просветния деятел, фолклорист и етнограф.

продължава>

 

Постановката "Глупаци" с Филип Аврамов в Кюстендил

Постановката „Глупаци" на театър „Сълза и смях" ще бъде представена в Кюстендил. Това ще стане на 16 февруари от 19 часа. Автор е Нийл Саймън, а постановката е на Александър Беровски. В ролите са Филип Аврамов, Борислав Веженов, Светослав Добрев, Диана Досева, Милена Аврамова, Анна Петрова, Тодор Танчев, Деян Цвятков, Ивайло Добрев, Боян Арсов, Павел Иванов.

продължава>

 

Започва Осмия национален конкурс за детска рисунка "Пролет върху листа"

Община Кюстендил  съвместно с ХГ “Владимир Димитров– Майстора” организират Осмия национален детски конкурс „Пролет върху листа“.

продължава>

 
Още статии...
Партньори