Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

ДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ „Биньо Иванов”

ОБЩИНА КЮСТЕНДИЛ, ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869” И ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ЕВРОПА ДИРЕКТНО - КЮСТЕНДИЛ ОБЯВЯВАТ ДЕСЕТИ НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ „Биньо Иванов”

продължава>

 

Художествената галерия „Владимир Димитров – Майстора" в Кюстендил с обновена експозиция

Галерията в Кюстендил представя обновена постоянна експозиция. Това съобщи  директорът на художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора" Валентин Господинов.

продължава>

 

"Коледни трепети"

На 16 декември от 11:00 часа във фоайето на читалище "Братство 1869" бе открита коледна изложба на тема "Коледни трепети". Картините в изложбата са изработени от децата в класа по изобразително изкуство към читалището,с преподавател Людмила Христова. Проявата е част от Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка", организирана от читалището.

 

Вечер на хоровото изкуство

На 15.12.2015 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се проведе Вечер на хоровото изкуство с участието на Вокална формация „Неразделни”,  Музикална компания „Пей сърце", Смесен хор „Братство”, Туристически хор „Осоговско ехо” и др. Концертът е част от богатата програма на читалището, посветена на Коледните и Новогодишни празници.

 

Грейват коледните светлини на Кюстендилската елха

Светлините на Коледната елха в Кюстендил ще бъдат запалени на 4 декември.  Елхата е с височина  12 метра и е от района на "Трите буки" в Осоговската планина.
Запалването на светлините ще стане със специална програма, подготвена от общинския отдел. Началото й е в 17,30 часа.

 
Още статии...
Партньори