Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

"Свалячи" от Елин Рахнев в Кюстендил

Спектакълът "Свалячи" от Елин Рахнев ще бъде представен в Кюстендил. Постановката е на Пламен Панев. В главните роли: Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро и Мариела Топалова. Гостува драматичен театър "Антон Страшимиров" - Разград. Спектакълът ще бъде на днес от 19,00 часа в голяма зала на Общински драматичен театър - Кюстендил.

 

Тържествен концерт по повод 138 г. от Освобождението на Кюстендил

На 29 януари 2016 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869" ще се проведе Тържествен концерт по повод 138 г. от Освобождението на Кюстендил от турско робство. В програмата ще вземат участие Музикална компания „Пей сърце", Смесен хор „Братство”, Вокална формация „Неразделни”, Туристически хор „Осоговско ехо” и група „Румяна Войвода” към  Съюз на запасните офицери.

 

Фотодокументална изложба по повод 164-годишнина от рождението на Ефрем Каранов

На 25. 01. 2016г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил бе открита фотодокументална изложба по повод 164-годишнина от рождението на Ефрем Каранов. Изложбата е подредена във фоайето на читалище „Братство”. Тя представя част от живота и делото на просветния деятел, фолклорист и етнограф.

продължава>

 

Мариус Куркински с моноспектакъла "Юбилей" в Кюстендил

Мариус Куркински ще представи в Кюстендил моноспектакъла „Юбилей" по А. П. Чехов. Спектакълът е на 25 февруари 2016 г., от 19 ч., в Кюстендилския драматичен театър. В него героят е актьор, проспива юбилея си на сцената и провежда въображаем разговор със Смъртта.

продължава>

 

Откриване на фото-документална изложба посветена на 77 годишнината от рождението на Биньо Иванов

На 18.01.2016 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил беше открита фото-документална изложба, посветена на 77 годишнината от рождението на Биньо Иванов - поетът, свързал трайно съдбата си с нашия град. Изложбата съдържа стихосбирки на автора, книги, посветени на него, както и архивни снимки от неговия живот.

продължава>

 
Още статии...
Партньори