Начало От региона Култура
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

култура

Празничен концерт пред читалище Братство за Съединението

Днес от 18:30 часа в парка пред читалище "Братство 1869" -  Кюстендил ще се състои класически концерт с участието на  Галина Апостолова – пиано, Иван Коев – баритон, Ивайло Донков – тенор, Йоана Стратева – цигулка, Светлана Иванова - сопран / пиано, Янко Маринов – пиано. Инициативата ще се проведе в рамките на фестивала „Сцени на Струма” и по повод националния празник - Деня на Съединението на България.

продължава>

 

Годишен концерт

На 22 юни 2021 г. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” се проведе концерт на ученици от Детската музикална школа към читалище „Братство 1869”.
В програмата участие взеха възпитаниците от класа по поп пеене и класа по пиано с преподавател г-жа Жана Райнова.
Младите таланти зарадваха многобройната публика с песни и класически музикални произведения от български и чуждестранни автори.
 

Аудио-визуален проект в Пиргова кула Кюстендил

Изложба "Art-e-fiscal Intelligence" на Диляна Стоименова, с участието на Филип Панч ще бъде открита в Пирговата кула в.Кюстендил
Откриването е на: 29 май от 17:00 ч.
Изложбата представлява аудио-визуален проект, който изследва взаимодействието между съвременните технологии и човека.

продължава>

 

Откриват изложбата „Кюстендилска пролет 2020" на 19 март

Кюстендилските художници показват най-новите си творби в изложбата „Кюстендилска пролет“, която се открива в Художествена галерия „Владимир Димитров – Майстора“ на 19 март 2020 г., от 17.30 ч.
Ежегодната изложба е част от честването на едноименния празник на град Кюстендил.

продължава>

 

Отбелязване на З-ти март

Въпреки сложната епидемиологична обстановка, по традиция днес читалище „Братство 1869“ отбеляза Националния празник на България 3-ти март.
В 10:00 ч. парка пред читалището бе огласен от патриотични песни, с които да бъде повдигнат духа и настроението на кюстендилци и гостите на града и така да почетем тази значима дата в българската история.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

 
Още статии...
Партньори