Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Председателят на ОбС – Кюстендил проведе работна среща

На 7 юни 2022 г. Председателят на Общински съвет – Кюстендил – Иван Андонов и Емилия Лисичкова – Председател на Сдружение „Платформа АГОРА“ – гр. София, проведоха работна среща във връзка с реализирането на „Общински фонд за подкрепа на местни инициативи: устойчив модел за подкрепа на активни общности”, финансиран от община Кюстендил.

продължава>

 

Поредни успехи за състезателите от клуб по спортни танци “Пауталия” във Велинград

Радослав Йорданов и Димана Крумова за пореден път взеха 1-во място в своя клас и преминаха в следващия, вече Професионален - клас “В”.
На Купа “Велинград” 2022, те се класираха на 3-то място сред най-добрите двойки.

продължава>

 

ФОЛК-АРТ ФОРМАЦИЯ С КОНЦЕРТ В ГР. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Младите музикални дарования от Фолк-арт формация към читалище „Братство 1869“ Кюстендил с ръководител и диригент Адела Харалампиева представиха кюстендилската фолклорна школа в рамките на концерт „Звездите на югозапада“ в гр. Гоце Делчев. Участието е по покана на Маестро Огнян Вълев – китарист и преподавател от града. В концертната програма се включиха и ученици от школата по китара към читалище „Просвета 1869“, което беше домакин на събитието.

продължава>

 

КЛАСИЧЕСКИ КОНЦЕРТ ЗА 1 ЮНИ

На 1 юни от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869“ Кюстендил ще се проведе Класически концерт на Детската музикална школа към читалището, посветен на Международния ден на детето.
Празникът се чества в много страни по света. Това е един от най-старите международни празници, който води началото си от Световната конференция за благосъстоянието на децата, състояла се в Женева през 1925 година.

продължава>

 

ОФИЦИАЛНО НАГРАЖДАВАНЕ

27 май 2022 г. от 17:30 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” Кюстендил ще се състои Официалното награждаване на победителите в Шестнадесетия национален литературен конкурс за поезия „Биньо Иванов“ 2022.
Съгласно регламента наградените участници ще получат Диплом и следните награди: Първа награда – 400 лв., Втора награда – 300 лв., Трета награда – 200 лв., 8 поощрителни награди – предметни награди от спонсорите и спомоществувателите на конкурса.
Резултатите от конкурса са публикувани на интернет страницата на читалището: www.bratstvokn.org

 
Още статии...
Партньори