Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Старт на новата учебна година за читалище „Пробуда”

Стартира новата учебна 2021-2022 година за школите и курсовете на читалище „Пробуда 1961”, кв. „Колуша“, гр. Кюстендил.
Детската музикална школа е с класове по китара, пиано, акордеон, цигулка, поп пеене, народно пеене, солфеж и елементарна теория на музиката. Тази година в читалището ще работят още: Вокална група „Еделвайс“, Детски танцов състав „Пробуда”, Театрално студио „Бременските музиканти” и Танцовата формация R Club - Кюстендил. Ще продължат заниманията и в курса по изобразително и приложно изкуство.

продължава>

 

Продължават откритите уроци по музика в читалище „Братство 1869”

На 13.09.2021 г. бе даден старта на новата учебна година 2021/2022 за курсовете и школите в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил. От 11:30 ч. в парка пред читалището се проведе открит урок с преподавателката по  цигулка Велина Петкова.
На 14.09.2021 г. поради засиления интерес отново от 11:30 ч. в парка пред читалището ще се проведат демонстрации по цигулка и флейта с преподаватели  Велина Петкова и Йоана Димова.

продължава>

 

В Кюстендил ще бъде отслужен молебен по случай новата учебна година

С благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит, на 15 септември 2021 г. от 9.00 ч. в храм "Успение Богородично", гр. Кюстендил ще бъде отслужен молебен, за здраве и благословение на всички ученици, учители и трудещи се в системата на образованието, по повод новата учебна 2021 /2022 г.

продължава>

 

Училищна Телерик Академия отвори приема за безплатните си ИТ обучения за ученици в Кюстендил

Училищна Телерик Академия отвори приема за безплатните си ИТ обучения за ученици в Кюстендил.
Кандидатстването става онлайн до 10 октомври и не изисква предишни познания в областта. Училищна Телерик Aкадемия е безплатна образователна инициатива на Фондация Телерик Академия и  “Училищна Телерик Академия” .

продължава>

 

Община Кюстендил получи грамота за развитие и популяризиране на здравния туризъм в България

Община Кюстендил бе удостоена с грамота за развитие и популяризиране на здравния туризъм в България по време на Годишния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Грамотата получи кметът на Община Кюстендил - Петър Паунов.
Темата на 8-ия Конгрес беше “ Национален план за възстановяване и устойчивост на Република България. Мястото на здравния туризъм в него”.

продължава>

 
Още статии...
Партньори