Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Област Кюстендил има нов областен управител

С решение на Министерски съвет за областен управител на Област Кюстендил е назначена дупничанката Катя Димитрова. Тя е юрист с дългогодишен опит като адвокат и е представител на ПП "Има такъв народ".

продължава>

 

Започва записването на кандидатките за Девойка Кюстендилска пролет 2022 г.

От 13 януари до 4 февруари 2022 година кандидатките да участват в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет" 2022! могат да се запишат в община Кюстендил.Условието е да са навършили 16 години.
„От Кюстендил започва пролетта...
Стани новата
"Девойка Кюстендилска пролет" 2022!

продължава>

 

Нови противоепидемични мерки в областта от днес

Нови противоепидемични мерки се въвеждат от днес на територията на Кюстендилска област със заповед на директора на РЗИ Кюстендил д-р Златко Величков. Те ще са в сила до 26 януари
Преустановява се плановият прием и планови операции във всички лечебни заведения на територията на областта.Забраняват се  и свижданията на външни лица в лечебните заведения.
Ще се засили и контролът по спазване на противоепидемичните мерки въведени със заповед на Министъра на здравеопазването.

Източник: dnews

 

Международен конкурс за класическа китара - Кюстендил, 2022

Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил обявява регламента за Двадесет и петото издание на Международния конкурс за класическа китара, който ще се проведе от 7 до 9 април 2022 г. в гр. Кюстендил.
Конкурсът се организира ежегодно и е под патронажа на кмета на Община Кюстендил – Петър Паунов. В него могат да участват всички желаещи китаристи от страната и чужбина, подали анкетна карта за участие до 30 март 2022 г.

Регламент и заявка за участие можете да намерите на сайта на читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил: www.bratstvokn.org или на сайта на конкурса.

.

 

Започна петдесетото издание на националният конкурс за детска рисунка” ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА”

Започна набирането на картини за петдесетото издание на националният конкурс за детска рисунка” ПРОЛЕТ ВЪРХУ ЛИСТА” - 2022г., организиран от Община Кюстендил.
Темата „Пролет върху листа” е свободна и креативна. Всеки има възможност  да изяви своето творчество, да импровизира с различни изобразителни материали и да създадете пролетни пейзажи и натюрморти, цветя, фигурални композиции или свободни изображения в пролетна хармония.

продължава>

 
Още статии...
Партньори