Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

ОНЛАЙН ПРИЕМНА ЗА МЛАДИТЕ И БИЗНЕСА, организират всяка седмица ГЕРБ - СДС в Кюстендил Ще се направи ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА на всяко село Ежеседмични срещи за всички за проблемите от битов характер

Онлайн приемна за младите хора и представителите на бизнеса ще провеждат всяка седмица кандидатите на ГЕРБ - СДС за 10-и МИР Кюстендил, заяви Христо Терзийски – министър на вътрешните работи и водач на листата.
„Правим директна връзка между инициативните ни съграждани и законодателната и изпълнителната власт. Във всеки един момент поставените проблеми ще бъдат обсъждани с ресорните държавни структури, за да може да се намери най-бързото решение.
Целта е да бъдат подкрепени абсолютно всички млади хора в модерните начинания за един по-добър и спокоен живот. Идеята е да премахнем всяка пречка от обективен и субективен характер пред реализацията на проектите.

продължава>

 

От днес започва SMS гласуването за момиче на публиката в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет”

От днес стартира смс гласуването за момиче на публиката в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет”. Всеки може да подкрепи своята фаворитка като изпрати смс на кратък номер 1925 с текст латинско Р и номера на момичето. Събраните гласове ще бъдат прибавени към тези от 2020 г.

продължава>

 

Бойко Борисов в Кюстендил:Над 100 млн. лв. са инвестициите в инфраструктурата на Кюстендил

„България спазва европейските правила и няма да допуснем политически спекулации или геостратегически интереси да пречат на ваксинационната кампания у нас“.
Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Кюстендил. Премиерът посочи, че на територията на ЕС могат да се поставят ваксини, одобрени само от Европейската агенция по лекарствата (ЕАЛ). „Това е много регулиран пазар – на лекарствата и компромиси в Европа не се допускат“, категоричен бе министър-председателят. Борисов добави, че ако руската ваксина, за която са подадени документите в ЕАЛ, бъде одобрена, България ще осигури количества и от нея. За китайската ваксина все още не са подени документи в ЕАЛ.

продължава>

 

Учениците от 5 до 12 клас в областта минават онлайн от 15 март

На свое онлайн заседание днес Областният кризисен щаб в Кюстендил прие нови противоепидемични мерки за противодействие на коронавируса. „Заболяваемостта на територията на областта все още не е намаляла, затова трябва сериозно и отговорно отношение от всеки един от нас. За да преминем възможно най-леко през тази вълна на заболяваемостта, не трябва да подценяваме мерките в никакъв случай“, посочи областният управител на Кюстендил Виктор Янев, който председателства заседанието на Кризисния щаб срещу Ковид-19.

продължава>

 

Изборът на Девойка Кюстендилска пролет ще се гледа онлайн

Избор на „Девойка Кюстендилска пролет” 2021 г. ще има, в него ще участват 16- те кандидатки за титлата през миналата година.
„Изборът ще се състои на закрито, за да спазваме мерките и да няма струпване на хора.Ще бъде извършен в студио на закрито и ще бъде излъчван директно в събота 20 март от 17.00 часа.Благодаря на момичетата , които бяха определени през предходната година, че всяка една от тях ще се включи. Журито е традиционно , съставено от девойки Кюстендилска пролет от началото на конкурса до сега.Те ще са на линия, за да изберат най- красивото момиче и нейните подгласнички.Разбира се, ще има и Момиче на публиката, което ще се определи със sms гласуване.

продължава>

 
Още статии...
Партньори