Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Паспортната служба към ОДМВР-Кюстендил ще работи с удължено работно време

За да бъдат улеснени гражданите, желаещи да сменят личните си документи, и след  направен анализ и отчетен ръст на подадените заявления , от понеделник – 9 август 2021 година, сектор „Български документи за самоличност“в ОДМВР в Кюстендил  ще работи от 8.00 до 17.30 ч. без прекъсване
Обслужването на гражданите се осъществява при спазване на епидемичните мерки/ползването на защитни маски в помещенията на сектора е задължително/.

продължава>

 

Концерт на Духов оркестър- Кюстендил ще се състои в Хисарлъка

Концерт на Духов оркестър - Кюстендил ще се проведе утре на сцена "Базиликата" в лесопарк Хисарлъка.
Проявата е част от летните културни празници "Кюстендилско лято".
Концертът ще започне от 20.30 часа.

Източник: dnews

 

Дарителска сметка за пострадалите от пожара в Долно село разкри община Кюстендил

Дарителска сметка за пострадалите от пожара в Долно село разкри община Кюстендил. В началото на следващата седмица ще има и комисия от общината, която да обходи имотите на пострадалите, за да бъдат оценени щетите, обяви кметът на Кюстендил Петър Паунов.
„Искам да благодаря на всички герои през последната седмица участвали в гасенето на пожарите.

продължава>

 

Отново музикален четвъртък в Кюстендил

На 5.08.2021 г. от 18:30 ч. в парка пред читалище „Братство 1869”, гр. Кюстендил ще се проведе концерт, част от лятната културно-развлекателна програма на читалището - „Музикален четвъртък”.
В него ще вземат участие Туристически хор „Осоговско ехо” и Вокална формация „Еделвайс” с диригент Димитър Цветков и Музикална компания „Пей сърце” с ръководител Ани Стойнева.
Те ще изпълнят популярни туристически и планинарски песни, както и обичани градски и шлагерни песни.

Източник: dnews

 

Лятно късо кино започва в Кюстендил

Лятно късо кино започва в петък в Кюстендил. Начален час ще бъде от 21:00, пред парка пред Художествена галерия "Вл. Димитров - Майстора".Късното кино ще се провежда на датите 6, 13, 20 и 27 август 2021.
Това лято Кинематограф ще гостува в Кюстендил по специална покана на общината, за да гмурне публиката в дълбоките води на късометражното кино, в прохладата на парка пред Художествената галерия.

продължава>

 
Още статии...
Партньори