Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

В РБ"Емануил Подимитров" ще се допускат хора само със зелен сертификат или тест

Считано от 1 декември 2021 г. до 31 март 2022 г.във всички отдели на Регионална библиотека ще бъдат допускани само лица със зелен сертификат,отрицателен резултат от бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в Библиотеката) , отрицателен резултат от PCR тест (до 72 часа преди влизане в Библиотеката).Условията не важат за читатели до 18-годишна възраст!

продължава>

 

С 29 гласа ЗА за председател на Общински съвет Кюстендил отново беше избран Иван Андонов

С 29 гласа „ЗА „ за председател на Общински съвет Кюстендил отново беше избран Иван Андонов.Той беше и единствената кандидатура.Това е 9 мандат за Андонов.

„Винаги съм се стремял да бъда обективен, отзивчив.Стремял съм се в Общински съвет да няма разделение,било политическо, на етническа или полова основа.Имам такова възпитание и разбиране, че уважавам човека като личност и може би това е една от причините да бъда избран с такъв резултат.

продължава>

 

Старт на Коледно-новогодишната програма на читалище "Братство 1869"

На 1 декември от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” официално ще бъде даден старта на Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка 2021”, която ще започне с откриване на Работилницата на Дядо Коледа и обявяване на Коледния конкурс за картичка, картина, сурвачка, сувенир, приказка и стихотворение. Имаме потвърждение от Дядо Коледа, че той и неговите помощници – джуджетата, са ваксинирани и ще бъдат тук!
Очакваме Ви!


 

Благотворителен базар

Читалище „Братство 1869“, читалище „Пробуда 1961“ и спортистите от Лекоатлетически клуб „Пауталия“ организират Благотворителен базар за набиране на средства за лечението на 3-годишния Огнян Огнянов от Кюстендил.

Базарът ще се проведе на 13 декември - понеделник от 12:00 до 18:00 ч. пред читалището. На него ще може да купите ръчно изработени Коледни сувенири, картички, картини, детски играчки и др.

продължава>

 

Изложба „ОМИКРОН”

На 29 ноември 2021 г. от 18:00 ч. в салоните на читалище „Братство 1869” ще се открие изложбата „ОМИКРОН”, която се организира от НЧ „Братство 1869” и НЧ „Надежда 1997”.
В експозицията участват талантливите кюстендилски дами Бисера Станкова, Галина Трайкова, Ирина Тенинчева и Любляна Начева.
Изложбата е по повод 10 години Ателие по изкуства към НЧ „Надежда 1997” и представя картини и предмети от приложното изкуство.
Гражданите и гостите на Кюстендил ще могат да се насладят на изложбата до края на м. декември.

 
Още статии...
Партньори