Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

От понеделник ще работи паркинга при поликлиниката

От понеделник ще работи паркинга при поликлиниката, информира кметът Петър Пунов.
"Скелето ще остане ,където се ремонтира старата поликлиника.Само да напомня, за да бъдем всички внимателни и прецизни.

продължава>

 

Концерт „Картини от Майстора”

По повод годишнината от рождението на Владимир Димитров-Майстора, на 1 февруари от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” ще се проведе концерт „Картини от Майстора” на Мандолинен квинтет „СЕЗОНИ”.
В програмата ще прозвучат произведения, създадени по картини на Майстора от композитора Росен Балкански.

продължава>

 

На 18 март избираме Девойка Кюстендилска пролет

Конкурсът за избор на Девойка Кюстендилска пролет ще се проведе на 18 март на площад Велбъжд .
Всички са добре дошли, с изключителни водещи и невероятни изпълнители, очакваме ви всички. Ще бъде на открито, към момента нямаме притеснения от здравословен характер, така че ви очакваме на голяма сцена“, каза кмета Петър Паунов.

продължава>

 

Връчват Националната награда за живопис „Владимир Димитров – Майстора“ за 2022 година

На 1 февруари 2023 предстои официалното връчване на Националната награда за живопис „Владимир Димитров – Майстора“ за 2022 година.
В краят на декември 2022 год. жури в състав Любен Генов (председател), Боряна Вълчанова, Галина Лардева, Деля Чаушева, Динко Стоев, Иво Бистрички, Мариана Каракостова, Николай Янакиев, Слав Недев, Станислав Памукчиев и Яна Братанова разгледа постъпилите предложения и номинира петима автори за техните постижения през изминалата година.

продължава>

 

Тържествен концерт за Освобождението на Кюстендил

На 30.01.2023 г. от 18.00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869”ще се проведе тържествен концерт по случай 145 години от Освобождението на Кюстендил от турско робство. В музикалната програма ще вземат участие Туристически хор „Осоговско ехо, Вокална формация „Неразделни”, Фолк-Арт Формация, Музикална компания „Пей сърце" и др. Слово за Освобождението на град Кюстендил ще произнесе експертът от Регионален исторически музей – Антон Венев. В концертната програма ще прозвучат популярни български и патриотични песни.

 
Още статии...
Партньори