Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Дядо Коледа пристигна в читалище „Братство 1869“

Днес, 1 декември с цялата своя свита от еленчета и джуджета в Кюстендил пристигна Дядо Коледа!
По традиция той отново се настани в своята работилница в читалище „Братство 1869”. Всички Джуджета светкавично се захванаха с приготвянето на подаръците за децата в Кюстендил. В ексклузивно интервю едно от джуджетата сподели, че очаква и някои по-големи кюстендилци да получат подарък, при условие че са били добри и послушни през цялата 2023 година!

продължава>

 

Ски Център Осогово официално открива ски сезона утре

Ски Център Осогово официално открива ски сезон2023/2024 г. Екипите на "Ski School Osogovo" и "Ски Център Осогово"  са готови да посрещнат първите почитатели на зимните спортове. Снежната покривка към момента е 50 см.

продължава>

 

Коледно-новогодишна програма на читалище „Братство 1869“

Читалище „Братство 1869” обявява старта на Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка 2023”!

продължава>

 

60 години Туристически хор „Осоговско ехо”

На 1 декември 2023 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869“ ще бъде организиран Концерт по случай 60 годишнината от създаването на Туристически хор „Осоговско ехо“ с диригент маестро Димитър Цветков! Хорът е един от първите туристически хорове в България. Създаден е през есента на 1963 г. по инициатива на Стефан Иванов - деец на туристическото движение.  Първи диригент е Михаил Михайлов, инспектор в отдел „Просвета” при Окръжен народен съвет.

продължава>

 

Коледен базар с 16 къщички в градинката пред община Кюстендил

На 2 декември,събота ще бъде пуснато празничното осветление на коледната елха в 17.30 часа
Програмата за приказната Коледа на Кюстендил представиха кметът инж. Огнян Атанасов и зам. – кметът Кристиян Иванчов. На 16 декември ще бъде открито Коледно градче с къщички- базар, което ще се намира в градинката пред община Кюстендил.

 

продължава>

 
Още статии...
Партньори