Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Близо 1 метър е снежната покривка в планина Осогово

Близо 1 метър е снежната покривка в планина Осогово, съобщи за Дарик общинският съветник Росен Димитров. Снеговалежът в планината продължава от три дни.  В момента времето е мъгливо и продължава да вали сняг.
„Събота и неделя синоптиците прогнозират да е хубаво времето и се надявам в планината да има много туристи. Пътят до Трите буки е изчистен и проходим“, каза Росен Димитров.

Източник:dnews.bg

 

Молебен за здраве бе отслужен за празника на Кюстендил

Молебен за здравето на кюстендилци се отслужи от  архимандрит Исаак - архиерейския наместник на Кюстендилска духовна околия в двора на черквата „Успение Богородично“. По повод празника на град Кюстендил Негово Високопреподобие поздрави всички от името на Негово Светейшество Софийския митрополит и Български патриарх Неофит и изказа благодарност към кмета на Община Кюстендил – Петър Паунов, цялата общинска и областна управа, както и към жителите и гостите на града.

продължава>

 

Честита пролет Кюстендил!

Тържествата по случай празника „Кюстендилска пролет”  през тази година няма да има заради пандемията от коронавирус. Предвижда се да бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци, който може да се наблюдава онлайн на страницата на община Кюстендил от 11 часа. На централната градска алея,  Община Кюстендил ще представи изложба, посветена на празника "Кюстендилска пролет".

продължава>

 

18- годишнта Вероника Василева е новата Девойка Кюстендилска пролет

Носителка на короната и символ на града стана Вероника Василева под номер 5, а нейни подгласнички са – Бригита Андонова – с номер 11 и Мира Христова – с номер 15.
„Девойка на публиката“ е номер 15 – Мира Христова, която е избрана чрез SMS гласуване, продължило и по време на спектакъла.
Водещи на програмата бяха Емануела Миланова и Чавдар Ненов, а за празничното настроение се погрижиха обичаните кюстендилски изпълнители Димана Крумова и Василиа Петрова, както и талантливата певица и актриса Дара Екимова.

продължава>

 

Апарат за активна грижа в дома и мобилни екипи, проследяват здравословното състояние на хората в малките населени места и планинските райони по идея на ГЕРБ и СДС

„Aпарат за грижа в дома и здравна помощ от мобилни екипи за жителите на  селските и планинските райони, чрез предоставянето на т. нар услуга „Телеасистенция“, с която ще може да се проседява здравословното им състояние от разстояние“, заяви Михаела Крумова - председател на Общински съвет – Кюстендил и трета в листата на ГЕРБ-СДС. Целта е да се обхванат възможно най-голям брой хора в нужда, които живеят в отдалечени райони, за да бъдат те максимално обгрижени.

продължава>

 
Още статии...
Партньори