Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Изложба „Коледни трепети“

На 9 декември 2021 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869” Кюстендил бе открита изложба „Коледни трепети”, представяща компютърни рисунки на учениците от класа по изобразително изкуство с преподавател Людмила Христова. Учениците са на възраст от 4-ти до 8-ми клас и в рамките на 1 месец те преминаха курс по компютърно рисуване и усвоиха основни техники и инструменти, с които да създават красиви илюстрации и картини.

продължава>

 

Грейнаха Рождествените светлини на елхата в центъра на Кюстендил

Под звуците на „ На многая лета” грейнаха Рождествените светлини на елхата в центъра на Кюстендил.Заради въведените противоепидемични мерки на територията на страната нямаше официална церемония.

продължава>

 

55% от децата в начален етап на обучение са в класните стаи

115 паралелки от първи до четвърти клас са били присъствено обучение към 3 декември, информира началникът на РУО Кюстендил Мая Стойчева.Това прави 65% от общият брой на паралелките в начален етап на територията на Кюстендилска област.

продължава>

 

Читалище „Братство 1869“ отбеляза Международния ден на доброволеца


На 5 декември 2021 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869“ Кюстендил бе открита Фото-изложба, посветена на Международния ден на доброволеца. Изложбата включва снимки от доброволческите дейности, реализирани в читалище „Братство“ от доброволци от Северна Македония и Турция в рамките на Европейската доброволческа служба на Програма „Еразъм+".
За „Доброволец на годината 2021“ бе обявена Магдалена Венчева – доброволката, включила се в най-много инициативи, ученичка в 10 клас на ЕГ „Д-р Петър Берон“

продължава>

 

Онлайн кампанията

Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил” стартира онлайн кампанията за сформиране на целева група по проект „Младите хора – посланици на толерантността”.
Всички младежи на възраст между 15 и 29 години от община Кюстендил могат да заявят желание за участие като попълнят формуляр за участие в дейностите по проекта, а именно Младежки тренинг.

 

продължава>

 
Още статии...
Партньори