Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Утре е благотворителният базар „Заедно за Оги“в Кюстендил

Базарът ще се проведе на 13 декември - понеделник от 12:00 до 18:00 ч. пред читалище „Братство 1869“.
На него ще може да купите ръчно изработени Коледни сувенири, картички, картини, детски играчки и др.
„Благодарим на всички, които се включват в организацията и помогнаха за коледни артикули и детски играчки!”, казват организаторите.

Източник: dnews

 

Кампания за сформиране на целева група

В периода 15.11 – 10.12.2021 г. бе проведена кампания за сформиране на целева група по проект „Младите хора – посланици на толерантността” Договор № 25-00-51/25.11.2021 г.
Онлайн кампанията се проведе на интернет страницата на „Младежки общински съвет - Кюстендил“, където бе публикувана информация за предстоящите инициативи и покана към младежите да се включат в проектните дейности. За целта бе разработена анкетна карта.

продължава>

 

Младежки тренинг

На 15 и 16 декември ще се проведе първият от двата тренинга с участието на 15 младежи от сформираната целева група по проект „Младите хора – посланици на толерантността” Договор № 25-00-51/25.11.2021.
В първият тренинг ще се включат участници на възраст 15-19 години.
Тренингът ще бъде с преобладаваща практическа насоченост.

продължава>

 

25- те девойки ще представят календара Есенните цветове на Кюстендил

25-те девойки, участвали в есенната фотосесия, вдъхновена от плодородието на Кюстендилско ще представят календарът  „Есенните цветове на Кюстендил" .Събитието е тази събота от 13.00 часа пред читалище "Братство". Пред читалище "Братство" ще имате възможността на живо да се запознаете с 25-те девойки, участвали в есенната фотосесия, вдъхновена от плодородието на Кюстендилско. Можете да поговорите с авторите на творческия проект Владислав Чанев, Евгени Серафимов и Бояна Василева, както и да си закупите 13 листния календар за новата 2022 година”, заявяват организаторите.

Източник: dnews

 

 

Сградата на театъра ще бъде като дворец на културата с изложбени площи и модерни пространства

Ремонтът на сградата на театъра е завършен, предстои до лятото в зависимост от времето да бъде готов и парка около театъра, информира в студиото на Дарик кмета Петър Панов.
„Имахме проверка от управляващият  орган за състоянието на самата сграда, към момента се оформят финалните документи, не видяхме никакви забележки”, коментира Паунов.

продължава>

 
Още статии...
Партньори