Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

По над 400 деца, на 5 и 6 години в предучилищните групи

418 деца на 5 години и 457 на 6 години започват задължителната си предучилищна подготовка в община Кюстендил. По-голямата част от тях са в детските градини, където има сформирани 33 групи и половина в целодневна форма на обучение, каза началникът на отдел "Образование"  Нели Петкова.  Във всички детски градини има предучилищни групи, като 5-годишните са 382, а 6-годишните - 346.

продължава>

 

15 кюстендилски деца участваха в ателие "Млад художник" на Кранево

15 талантливи деца от школата по изобразително и приложно изкуство с ръководител Любка Радкова и от клуб "Съхрани българското" при Обединен детски комплекс, гр. Кюстендил, се завърнаха от с. Кранево, където от 14 до 24 август участваха в ателие "Млад художник" по Програма за творчески ваканции на Националния дворец на децата "Хайде да творим заедно!".

продължава>

 

В Кюстендил играят благотворителен мач между ветерани

Областна администрация Кюстендил организира благотворителен футболен мач между ветерани от „Левски“, гр. София, и „Велбъжд“, гр. Кюстендил, на 06 септември (четвъртък) от 17.00 часа на стадион „Осогово“, гр. Кюстендил, съобщи областният управител инж. Владислав Стойков.

продължава>

 

6 пожара в областта през последните 24 часа

Пожар в смесена гора в землището на село Ваксево, общ. Невестино, е избухнал снощи. Гасили са екипи на РСПБЗН -Кюстендил и Горско стопанство "Невестино", пожарът се е развил на площ от около 10-15 дка.

продължава>

 

Общински епизодични комисии

От днес тече графикът по провеждане на общински епизодични комисии в област Кюстендил. Заседанията са по заповед на областния управител Владислав Стойков и са във връзка с предприемане на превантивни мерки срещу заразата от Африканска чума при свинете, съобщи Гергана Михайлова заместник областен управител на област Кюстендил.

продължава>

 
Още статии...
Партньори