Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Успение Богородично в Кюстендил

596 дами от община Кюстендил носят името Мария и днес празнуват своя имен ден, на Голяма Богородица. Празнуват също и 80 кюстендилки, носещи името Магдалена, 18, които се казват Мара и 162 - Марияна.

продължава>

 

РЗИ започва да глобява за неспазване забраната за тютюнопушене

Регионалната здравна инспекция - Кюстендил започва да налага санкции при извършването на проверки за това дали се спазва забраната за тютюнопушене на закритите и част от откритите обществени места.

продължава>

 

Общинскиият съвет не прие да се закрият 3-те предприятия и да се създаде общинска полиция

Общинскиият съвет отхвърли предложението на кмета Петър Паунов за закриване на трите предприятия "Охрана", "Спортни имоти и съоръжения" и "Пазари и платени паркинги".

продължава>

 

ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА СУБСИДИЯ И ОБУЧЕНИЕ НА БЕНЕФИЦИЕНТИ по ИПП Програма за ТГС България – Македония

Съвместният Технически Секретариат, със съдействието на Главна Дирекция „Управление на Териториалното Сътрудничество" - Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройството на Република България (Управляващ Орган) и Министерството на Местното Самоуправление на Република Македония (Национален Партниращ Орган), организират Официална церемония по връчване на договорите за субсидия и Обучение „Изпълнение на проекти" за финансираните Бенефициенти по втората Покана за набиране на проектни предложения по ИПП Програма за ТГС България - Македония.

продължава>

 

Летен открит урок по латино танци

На 13.07.2012 г. от 19:00 ч. пред сградата на читалище „Братство 1869” се проведе летен открит урок по латино танци на клуба по спортни танци към читалището с преподавател Десислава Камчева.

продължава>

 
Още статии...
Партньори