Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

В Кюстендил играят благотворителен мач между ветерани

Областна администрация Кюстендил организира благотворителен футболен мач между ветерани от „Левски“, гр. София, и „Велбъжд“, гр. Кюстендил, на 06 септември (четвъртък) от 17.00 часа на стадион „Осогово“, гр. Кюстендил, съобщи областният управител инж. Владислав Стойков.

продължава>

 

6 пожара в областта през последните 24 часа

Пожар в смесена гора в землището на село Ваксево, общ. Невестино, е избухнал снощи. Гасили са екипи на РСПБЗН -Кюстендил и Горско стопанство "Невестино", пожарът се е развил на площ от около 10-15 дка.

продължава>

 

Общински епизодични комисии

От днес тече графикът по провеждане на общински епизодични комисии в област Кюстендил. Заседанията са по заповед на областния управител Владислав Стойков и са във връзка с предприемане на превантивни мерки срещу заразата от Африканска чума при свинете, съобщи Гергана Михайлова заместник областен управител на област Кюстендил.

продължава>

 

Успение Богородично в Кюстендил

596 дами от община Кюстендил носят името Мария и днес празнуват своя имен ден, на Голяма Богородица. Празнуват също и 80 кюстендилки, носещи името Магдалена, 18, които се казват Мара и 162 - Марияна.

продължава>

 

РЗИ започва да глобява за неспазване забраната за тютюнопушене

Регионалната здравна инспекция - Кюстендил започва да налага санкции при извършването на проверки за това дали се спазва забраната за тютюнопушене на закритите и част от откритите обществени места.

продължава>

 
Още статии...
Партньори