Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Крепостната стена ще е готова в срок до 17 декември

В срок се работи и по двата обекта в община Кюстендил, финансирани по програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите", установи на място работна група, която следи за изпълнението на Публичната инвестиционна програма.
В нея бяха включени областният управител Иван Каракашки, зам. кметът Росица Плачкова, служители на областна и общинска администрации.

продължава>

 

4-ма млади сценаристи с награди от Фестивала за театрално и филмово изкуство "Невена Коканова"

4-ма млади сценаристи получиха награди от Фестивала за театрално и филмово изкуство "Невена Коканова", който се проведе в Дупница.
Магдалена Тодорова и Емил Йотовски са автори на театралните постановки "Хазяйката" и "Хавай", а Кирил Тодоров и Миглена Димитрова на късометражните филми "Медальонът" и "Банкерът и бездомникът".

продължава>

 

Завърши Четвъртият танцов фестивал „Танцова феерия под Хисарлъка”

На 18 октомври 2014 г. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе Четвъртият национален танцов фестивал „Танцова феерия под Хисарлъка”. Събитието се организира от Община Кюстендил, читалище „Братство 1869” и Клуб по спортни танци „Велбъжданс”, с любезното съдействие на Информационен център Европа Директно – Кюстендил. Участие взеха над 350 участника.
Лауреатите в различните категории получиха купа и медали. На най-малките участници Информационен център Европа Директно раздаде детски книжки.

продължава>

 

Теодосий Спасов отново на бис в Кюстендил

След 10-годишно прекъсване, феноменалният музикант Теодосий Спасов отново се срещна с кюстендилската публика на концерт в художествена галерия "Вл. Димитров- Майстора". Организатор на събитието бе Музикално сдружение "Марин Големинов".

продължава>

 

Броени дни до стартирането на Четвъртото издание на Националния танцов фестивал „Танцова феерия под Хисарлъка” 2014

На 18 октомври 2014 г. в Голямата зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се проведе Четвъртият национален танцов фестивал „Танцова феерия под Хисарлъка”. Събитието се организира от Община Кюстендил, читалище „Братство 1869” и Клуб по спортни танци „Велбъжданс”, с любезното съдействие на Информационен център Европа Директно – Кюстендил.

продължава>

 
Още статии...
Партньори