Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Заключителна пресконференция

На 13.05.2022 г. в Синята зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе заключителна пресконференция на проект „Младите хора – посланици на толерантността”- Договор № 25-00-51/25.11.2021 г.
Проектът се реализира от Сдружение „Младежки общински съвет - Кюстендил“ с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2021–2025), Министерство на младежта и спорта.

продължава>

 

АКТЬОРИТЕ АЛБЕНА МИХОВА, ЕВГЕНИ БУДИНОВ И КИРИЛ ЕФРЕМОВ НА СЦЕНАТА НА ЧИТАЛИЩЕ „БРАТСТВО 1869“

На 18 май от 19:00  часа на сцената на читалище „Братство 1869“ ще бъде играна постановката „На живо от оня свят“. Режисьор Ивайло Христов.
Комедия на Жан Ноел Фенуик, изпълнена с много смях през сълзи. Трима напълно непознати - журналистка, политик и фризьор ще се срещнат в Ада. Те ще преминат през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях...
Албена Михова, Евгени Будинов и Кирил Ефремов се качват на сцената, за да ви запленят с изключителната постановка, която обещава да ви разсмее до сълзи!
Билети все още има и се продават в читалище „Братство 1869“, ул. Патриарх Евтимий 18.


 

Община Кюстендил бе домакин на регионалното състезание по боча за хора с увреждания

На събитието Председателят на Параолимпийската асоциация в България доц. Илия Лалов връчи почетен плакет на Радмила Рангелова – зам. кмет на община Кюстендил.
Официални гости бяха- зам. областният управител Любомир Терзийски, зам. кметовете Радмила Рангелова "Социални услуги, програми и проекти" и Светослав Василев "Култура, образование, туризъм, младежки дейности и спорт", Иван Андонов – Председател на Общински съвет Кюстендил, г-жа Емилия Халилова- Цветина – Директор на дирекция „Социална и жилищна политика“ община Благоевград , г-жа Нели Трайкова – Директор дневни центрове за деца, младежи и възрастни „Света Неделя“ община Сандански и г-жа Маргарита Бербатова.

продължава>

 

Община Кюстендил осигурява площадка за безвъзмездно предаване на отпадъци

Община Кюстендил е осигурила площадка за безвъзмездно предаване на отпадъци по реда на чл. 19, ал. 3, т. 11 от Закона за управление на отпадъците, като е сключила договор с фирма „Унитрейд 2011“ ООД, гр. София.
Площадката на фирмата се намира на ул. „Цар Освободител“ № 342, гр. Кюстендил, срещу животинския пазар.

продължава>

 

Читалище „Братство” се включи в кампанията „Европейска седмица в България“

На 9 май 2022 г., по повод кампанията „Европейска седмица в България“ 5 – 17 май 2022 г. читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил в партньорство с читалище „Пробуда 1961”, организира и проведе поредица от инициативи за отбелязване на 9-ти май – Ден на Европа и Европейска година на младежта 2022 г.  Целта на кампанията бе да популяризира сред младите хора дейността на мрежата Евродеск на местно ниво, да се отбележи 9 май – Деня на Европа и да се популяризират целите и приоритетите на Европейска година на младежта 2022 г.

продължава>

 
Още статии...
Партньори