Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

ВОДОСВЕТ ЗА ЗДРАВЕ

На 20 декември 2021 г. от 11:00 ч. в читалище „Братство 1869“ преди Рождественските празници и настъпването на Новата година ще се извърши водосвет за здраве и благоденствие на всички читалищни дейци и всички кюстендилци. Водосвета ще бъде отслужен от архиерейския наместник Исаак в служение с духовници от кюстендилската духовна епархия.
Поканени са кмета на община Кюстендил – г-н Петър Паунов, Областния управител – инж. Александър Пандурски, народните представители от Кюстендилски регион – Христо Терзийски, Бойко Клечков, Снежана Траянска и Георги Стамов.

 

КОЛЕДЕН КОНКУРС на читалище "Братство 1869" 2021 - РЕЗУЛТАТИ

НЧ „Братство 1869” обявява резултатите в ежегодния областен конкурс за коледна картичка, картина, приказка, стихотворение, сурвачка и сувенир.
В шестнадесетото издание взеха участие 412 ученици от 1-ви до 8-ми клас с общо 450 творби.
В конкурса тази година се включиха участници, както от област Кюстендил, така и от други области на страната.

продължава>

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

На 14.12.2021 г. в с. Невестино се проведе Уъркшоп за представяне и дискутиране на резултатите от проведено анкетно проучване и дефиниране на цели и приоритети за устойчиво развитие на територията на МИГ Невестино – Кюстендил за периода 2021-2027 г.
В събитието се включиха 30 представители на заинтересованите страни от територията на МИГ Невестино – Кюстендил, както и 9 ВОМР лидери, преминали обучение в рамките на проекта.

продължава>

 

КОНЦЕРТ „КОЛЕДНИ ЖЕЛАНИЯ“

На 16 декември 2021 г. от 18:00 ч. читалище „Братство 1869“ Кюстендил организира Концерт „Коледни желания“ с участието на ученици от класа по поп пеене и пиано с преподавател Жана Райнова и класа по цигулка с преподавател Велина Петкова. В програмата ще прозвучат класически произведения, както и популярни коледни мелодии. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.


 

Заедно за Оги

На 13 декември - понеделник от 12:00 до 18:00 ч. пред читалище „Братство 1869“ се проведе Благотворителен базар за набиране на средства за лечението на 3-годишния Огнян Огнянов от Кюстендил. На базара се предлагаха ръчно изработени коледни сувенири, картички, картини, детски играчки, книги и много други.

продължава>

 
Още статии...
Партньори