Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Концерт на известния руски пианист Денис Громов

Тази вечер от 18:30 часа в парка пред читалище "Братство 1869" -  Кюстендил ще се състои концерт на известния руски пианист Денис Громов. В програмата ще прозвучат избрани произведения от Фредерик Шопен.

продължава>

 

Кюстендил отбеляза 136 години от Съединението на България

136 години от Съединението на България бе отбелязано тържествено днес в Кюстендил. Честването на 6 септември в Кюстендил започна на Арката  в центъра на града с издигане на българския трибагреник и тържествено слово, посветено на това значимо историческо събитие.

продължава>

 

Zumba пред читалище Братство

Тази вечер от 18:30 ч. в парка пред читалище „Братство 1869”, гр. Кюстендил ще се проведе поредната инициатива, част от лятната културно-развлекателна програма на читалище „Братство” - „Музикален четвъртък”, с участието на атрактивните танцьори от R CLUB – KYUSTENDIL с ръководител Рени Цветкова.

Източник: dnews

 

Пръскат срещу бълхи и кърлежи в Кюстендил

На 01.09.2021 г. Община Кюстендил ще извърши дезинсекционни мероприятия, срещу бълхи и кърлежи, на територията на град Кюстендил. Обработката ще бъде извършена след 21:30 часа от фирма „ДДД-Кюстендил“ ЕООД, в качеството на изпълнител на услугата.
При неблагоприятни метеорологични условия, планираното пръскане може да бъде изместено за друг благоприятен ден.

продължава>

 

„Импресии от България“ прозвучаха в Босилеград

Талантливите изпълнители от „Фолк Арт” формация към читалище „Братство” изнесоха концерт „Импресии от България“ - авторска обработка на музикалния педагог  Адела Харалампиева, в залата на Културния дом в гр. Босилеград, Р. Сърбия.
Младите дарования изпълниха народни песни от различни музикално- фолклорни области в България и представиха разнообразието на фолклорната ни музика, пречупено през погледа на едно младо и талантливо поколение.

продължава>

 
Още статии...
Партньори