Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Сдружение "Пауталия на бъдещето" организира зелената инициатива "Книги за смет"

Зелената инициатива „Книги за смет" организират сдружение „Пауталия на бъдещето" съвместно с „ЕКОПАК България" АД. Поводът е Деня на народните будители. На 31 октомври 2014 г. (петък) желаещите да се включат в нея имат възможност да предоставят около 3 килограма хартия, в замяна на което ще получат книга.

продължава>

 

Удостояват учителя Евгени Серафимов с наградата „Константин Величков”

Евгени Симеонов Серафимов, старши учител по изобразително изкуство в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" в Кюстендил, ще получи наградата „Константин Величков", която ще му бъде връчена на 31 октомври в Археологическия музей в София.

продължава>

 

Турнир по спортни танци Изгряващи звезди „Велбъжданс”

Община Кюстендил, Читалище „Братство 1869” и Клуб по спортни танци „Велбъжданс”, гр. Кюстендил ви канят на Турнир по спортни танци Изгряващи звезди „Велбъжданс”, който ще се проведе на 8 ноември 2014 в гр. Кюстендил на Стадион „Осогово”, Баскетболна зала

продължава>

 

Честват Яков Крайков в Кюстендил

С две изложби ще бъде отбелязано честването на Яков Крайков, първият български печатар. Крайков е роден между 1520 – 1530 година в Каменичка Скакавица, Кюстендилско. Дело на Яков Крайков е първата българска старопечатна книга „Часослов" от 1566 година

продължава>

 

Паметникът на Стоян Венев до галерията на Майстора

Паметникът на Стоян Венев в Кюстендил да бъде поставен в пространството между художествена галерия "Владимир Димитров-Майстора" и читалище "Братство 1869", предлага директорът на галерията Валентин Господинов.

продължава>

 
Още статии...
Партньори