Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Община Кюстендил търси началник отдел "Инвестиционно проектиране"

Община Кюстендил обявява конкурс за длъжността началник отдел „Инвестиционно проектиране и разрешаване на строителството" - Общинска администрация.

продължава>

 

Мартин Димитров с бронз от републиканското в Добри

Най-добрият лекоатлет на Кюстендил и клуб "Пауталия" през последните години, Мартин Димитров спечели бронзов медал от републиканското първенство по лека атлетика в Добрич.

продължава>

 

Конкурс за най-добро домашно вино „Трифон Зарезан 2013”

На 14 февруари 2013 г. от 11:00 часа читалище „Пробуда 1961” гр.Кюстендил се проведе за седма поредна година Конкурс за най-добро домашно вино „Трифон Зарезан 2013”. В конкурса взеха участие 69 винопроизводители от община Кюстендил.

продължава>

 

Проект "Доброволческа акция "Прочети книга"

Сдружение "Младежки общински съвет - Кюстендил" започва реализацията на дейностите по проект "Доброволческа акция "Прочети книга", по Национална програма за младежта (2011 - 2015), подпрограмата "Младежко доброволчество и участие в доброволчески дейности".

продължава>

 

Оптимизация на детските заведения в община Кюстендил

Със сливането на общинската детска ясла с ОДЗ ”Славейче”, Общинският съвет в Кюстендил прие оптимизацията на детските заведения в община Кюстендил, чиято цел по думите на кмета, е реформите да бъдат в полза на децата.

продължава>

 
Още статии...
Партньори