Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Комисията за защита на личните данни с приемна и обучение в Кюстендил

По повод 10 години от създаването й, комисията за защита на личните данни ще проведе поредица от планирани изнесени заседания и консултации. Първото събитие от този тип бе в гр. Плевен, а второто- в гр. Силистра. Третото е в гр. Кюстендил. То ще бъде от 10:30- 17:30 ч. в сградата на Областна администрация, както следва:

продължава>

 

Димитровден

Православната църква отбелязва Димитровден, който според народните вярвания поставя началото на зимата. В община Кюстендил, освен в града, храмове, наречени на Свети Димитър, има и в селата Копиловци и Катрище.

продължава>

 

Симулация на бедствие и подготовката за зимния сезон във форум на Областна управа

Форум на тема "Координация, подготовка за работа и преодоляване на възникнали усложнения през зимния период, бедствия и кризи на територията на Област Кюстендил" организира областна администрация. Той ще се проведе на 30- ти октомври.

продължава>

 

Информационна кампания “Стоп на кибер омразата”

В периода 15 - 19 октомври 2012 г.  членове и доброволци на сдружение  "Младежки общински съвет - "Кюстендил" проведоха информационна кампания под надслов “Стоп на Кибер омразата”. Кампанията е част от проект “Младите срещу кибер омразата”, изпълняван от сдружението и финансиран от “Европейска младежка фондация”.

продължава>

 

Фотоизложба на тема „Негативното влияние на човека върху околната среда”

На 05.10.2012 г. от 11.00 ч. в салоните на читалище „Братство 1869” се откри фотоизложба на тема „Негативното влияние на човека върху околната среда” по проект "Да се движим, да почистим, да се забавляваме", реализиращ се с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

продължава>

 
Още статии...
Партньори