Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Прехвърляне на имоти, подпомагане на болни и проект на сесията в Кюстендил

Прехвърляне на имота и сградата на Професионална гимназия по селско стопанство „Климент Охридски" от Министерство на земеделието към община Кюстендил ще бъде гласувано на предстоящата днес сесия на Общински съвет- Кюстендил.

Сред точките, които ще бъдат разгледани е подпомагането на жители на общината със здравословни проблеми. Подадени са 11 молби за еднократна помощ.

продължава>

 

Община Кюстендил продава на търг имот за производствен терен

Публичен търг с тайно наддаване за продажба на недвижим имот - частна общинска собственост, с площ 2 152 кв.м, в местността „Зарева вада" на с. Слокощица, обяви община Кюстендил. Начин на трайно ползване- Производствен терен. Начална тръжна цена- 33 550 лева, без ДДС.
Търгът ще се проведе на 03.06.2015 год. от 10,00 часа, в Заседателната зала на втори етаж в сградата на общинска администрация гр. Кюстендил. При неявяване на кандидати за участие, ще се проведе повторен търг на 10- ти юни, при същите условия.
Депозит за участие в търга - 10% от началната тръжна цена, цената на един комплект тръжни документи е 60 лева с ДДС.

 

Череши ще се изкупуват на 80 пункта в община Кюстендил

Кметът на община Кюстендил утвърди списък с местата за разполагане на пунктовете за изкупуване на череши в община Кюстендил, по населени места, който е съгласуван от началника на районното управление на полицията Росен Райчев.
За град Кюстендил са одобрени 9 пункта. Най- много места за изкупуване по делата ще има в Соволяно- 8 и в Таваличево- 7.
Общо в 28 села от община Кюстендил ще може да се предава набрания плод, като пунктовете са в населените места или близо до черешовите масиви. Пълният списък на местата на пунктовете може да се види на сайта на общината.

 

Фокуси, арт- работилници, състезание с радиоуправляеми коли за 1- ви юни в Кюстендил

Община Кюстендил и Обединен детски комплекс канят всички деца и техните родители на отбелязването 1-ви юни - Ден на детето. Празничната програма ще бъде на площада пред театъра, както и в залите му.
Програмата включва изложба на рисунки от деца от ОДЗ "Слънце", която ще бъде открита от 16, 30 ч. във фоайето на театъра. Тържественото връчване на наградите от конкурса "Кюстендил- това е моят град" ще започне от 17 ч. пред театъра, а от 17, 30 е празничната програма за Денят на детето с песни, танци, фокуси, арт- работилници. Състезание с радиоуправляеми коли ще стартира в 18, 30 ч. На финала на програмата е пиесата "Принцът" на Станислава Ризова, която ще бъде изиграна от младежите от Езикова гимназия, от 19 ч. в голямата зала на театъра.

 

Кюстендил отново ще е домакин на полуфинал от Kamenitza Фен Купа 2015

Отборите, които искат да се регистрират за квалификационния етап на Kamenitza Фен Купа 2015 в Кюстендил могат да го направят на сайта на турнира http://fancup.kamenitza.bg/ , до 31 май (00:00 часа), а квалификациите за тях ще се проведат на 6 и 7 юни. Регистрациите за Благоевград и Перник са отворени до 7 юни, а квалификациите за тези две области са насрочени за 13 и 14 юни.
Регионалните полуфинали за трите града ще се проведат по график на 20 и 21 юни на стадион „Осогово" в Кюстендил.
Голямата награда за шампионите на Фен Купа 2015 е посещение на стадион Ноу Камп и незабравимо приключение зад кулисите на ФК Барселона, в компанията на легендата Христо Стоичков.

продължава>

 
Още статии...
Партньори