Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Общинскиият съвет не прие да се закрият 3-те предприятия и да се създаде общинска полиция

Общинскиият съвет отхвърли предложението на кмета Петър Паунов за закриване на трите предприятия "Охрана", "Спортни имоти и съоръжения" и "Пазари и платени паркинги".

продължава>

 

ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА СУБСИДИЯ И ОБУЧЕНИЕ НА БЕНЕФИЦИЕНТИ по ИПП Програма за ТГС България – Македония

Съвместният Технически Секретариат, със съдействието на Главна Дирекция „Управление на Териториалното Сътрудничество" - Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройството на Република България (Управляващ Орган) и Министерството на Местното Самоуправление на Република Македония (Национален Партниращ Орган), организират Официална церемония по връчване на договорите за субсидия и Обучение „Изпълнение на проекти" за финансираните Бенефициенти по втората Покана за набиране на проектни предложения по ИПП Програма за ТГС България - Македония.

продължава>

 

Летен открит урок по латино танци

На 13.07.2012 г. от 19:00 ч. пред сградата на читалище „Братство 1869” се проведе летен открит урок по латино танци на клуба по спортни танци към читалището с преподавател Десислава Камчева.

продължава>

 

80 коли дневно минават от Кюстендил за София през Дупница

През 2013 г. ще започне строителството на пътни възли  Дупница - Юг и Дупница - Север, които ще свързват Кюстендил  с АМ "Струма", съобщи зам. областният управител Гергана Михайлова.По данни, представени на работна среща в Агенция "Пътна инфраструктура", дневно около 80 автомобила пътуват от Кюстендил за София през Дупница.

продължава>

 

Кюстендилска област участва в проект за електронно управление

Областна администрация Кюстендил се включи в проект за електронно управление по ОП "Административен капацитет". Заместник областният управител Радослава Чеканска е участвала в първата работна среща по проекта в Пловдив.

продължава>

 
Партньори