Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

ДГ "Първи юни" - база „Зорница“ гостува на читалище „Пробуда 1961“

На 21 май 2024 г. в навечерието на  Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, възпитаниците на ДГ "Първи юни" - база „Зорница“ гостуваха на читалището.
Децата от група „Пипи“, които завършиха подготвителна група, се запознаха с дейността на читалището и библиотеката и размениха книжки помежду си.

продължава>

 

Магическо шоу Hedon

Време е за магия, забавление и много усмивки с Цирков спектакъл Хедон!
В читалище "Братство 1869" гр. Кюстендил на 11 май 2024 г. от 18:30 ч.
Невероятно представление, което ще ви отведе на пътешествие из свeта на акробатиката, смеха и изумлението!
Заповядайте за да откриете уникалния свят на цирковото изкуство, представено от талантливи артисти от Унгария, Украйна и от цял свят!

продължава>

 

Броени дни до „Междузвездното турне на Шкумбата и приятели“

Популярният шоумен Димитър Туджаров - Шкумбата ще представи спектакъл по повод 70-годишния си юбилей „120 години не стигат – смях ли бе да го опишеш?“ - на 9 май 2024 г. от 18:00 ч. в Голямата зала на читалище „Братство 1869“.
Представлението е част от националното турне на Шкумбата, което стартира на 1-ви април в театъра в Панагюрище и ще бъде представено в 50 града в България.

продължава>

 

Кюстендил ще изпраща абитуриентите си на площада и с дефиле по алеята

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов  анонсира на сесията на Общинаки съвет изцяло нова концепция за провеждането на абитуриентските балове.
" Това с гаровия площад, маанетата и тн. остават в историята. Нещата ще се случват културно, така че да изпратим достойно нашите абитуриенти", каза инж.Атанасов.

продължава>

 

Читалище „Братство” проведе инициативи в рамките на Европейска седмица на младежта 2024

На 17 април 2024 г., НЧ „Братство 1869“ гр. Кюстендил, като Евродеск точка за региона, стартира Европейската седмица на младежта с поредица от инициативи. В центъра на гр. Кюстендил се проведе  информационна кампания, промотираща изборите за Европейски парламент, посланията на Европейската комисия и Европейския парламент за това колко е важно да се гласува и възможностите за мобилност, които предлага „Европейски корпус за солидарност”. Разпространявани бяха информационни листовки по темата,  както и материали, издадени от ЕС по теми, касаещи младите хора - доброволчество, обучение, работа, пътуване и др.

продължава>

 
Още статии...
Партньори