Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Награждават с медал За заслуга комисар Светослав Георгиев

С медал „За заслуга“ ще бъде награден комисар Светослав Кирилов Георгиев, директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Кюстендил ,предлага Министерски съвет.
С медали „За заслуга“ ще бъдат наградени  още главен инспектор Юлиян Йорданов Петров, началник на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград и  главен инспектор Димитър Тодоров Бришимов, началник на сектор Пожарогасителна и спасителна дейност“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Пловдив.

продължава>

 

С класически концерт читалище „Братство” отбеляза Деня на Съединението

Прекрасен и  запомнящ се класически концерт изнесоха Галина Апостолова – пиано, Иван Коев – баритон, Ивайло Донков – тенор, Йоана Стратева – цигулка, Светлана Иванова - сопран / пиано, Янко Маринов – пиано. Инициативата се проведе в парка пред читалище „Братство” в рамките на фестивала „Сцени на Струма” и по повод Националния празник - Деня на Съединението на България.

продължава>

 

Фестивалът „Пей сърце” 2021 се отменя

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и съгласно Заповед № РД-01-748/02.09.2021 г. на министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров - НЧ "Братство" гр. Кюстендил уведомява, че Петнадесетото издание на Международния фестивал на шлагерната и старата градска песен „Пей сърце”, сe отменя.
За повече информация следете уеб сайта на читалище „Братство 1869“ - https://bratstvokn.org.

продължава>

 

Кинопрожекции в читалище „Братство“

На 8 и 9 септември 2021 г. – сряда и четвъртък в Голямата зала на читалище „Братство 1869“ гр. Кюстендил ще бъдат прожектирани филмите After 3 След падането и Злокобен /ужаси/.
Прожекциите ще бъдат от 16:30 ч., 18:20 ч. и 20:10 ч., а цената на билетите е 7 лв.
Прожекциите ще се проведат при спазването на всички епидемиологични мерки.

 

Мащабно почистване на река Струма на 26 септември

Мащабно почистване на река Струма се организира на 26 септември, в неделя в района на Кюстендил .На сесията на Общински съвет тази седмица кметът Петър Паунов призова да се включат повече доброволци.
„С обединени усилия на община Кюстендил и на много съмишленици от района ще осигурим добра организация, място за паркиране, материали за почистването, извозване и депониране на събрания боклук, и ще ви очакваме с настроение и смисъл.

продължава>

 
Още статии...
Партньори