Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Еко-поход до Полска Скакавица

Туристически еко-поход до Полска Скакавица, организира туристическо дружество "Осогово". Походът ще започне на 06.01.2013 год., в 8,45 ч. от ж.п. гарата в Кюстендил. Преходът ще бъде с продължителност от 5 часа, съобщиха от дружество.

 

От 1 януари отоплението на газ поевтинява с 7,6 %

Цената на природният газ за битови потребители пада със 7,594% от 1 януари. Така за 1 куб.м газ кюстендилци ще плащат по 1,05 лв. Старата цена бе 1,14 лв. Цената за стопански потребители с равномерно потребление пада с 8,41%, за разход до 200 000 куб.м годишно и с 8,81% за разход до 5 млн. куб.м годишно.

продължава>

 

Тази година без сериозни травми в Спешния център

Няма пострадали от пиратки в Кюстендил и Дупница, по данни на Спешен център- Кюстендил. Имаме стандартна за посрещането на Нова година натовареност, без сериозни инциденти, коментира за Дарик директорът д- р Анелия Георгиева.

 

В Кюстендил бе отбелязан Международния ден на доброволеца

На 05 декември 2012 г. в читалище “Братство 1869” бе открита фотоизложба посветена на Международния ден на доброволеца.

продължава>

 

Пресконференция по проект "Да се движим, да почистим, да се забавляваме"

На 30.11.2012 г. от 11.00 ч. в „Синята зала” на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил бе проведена пресконференция за приключване на проект "Да се движим, да почистим, да се забавляваме", реализиращ се с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.
Целта на пресконференцията бе обявяване на края на проекта и оповестяване на резултатите от реализираните дейности.

 
Още статии...
Партньори