Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Кюстендилецът Бисер Цветков е най-младият съдия във ВАС

Бисер Цветков официално встъпи в длъжност като съдия от Върховен административен съд. Кюстендилецът спечели конкурс и е един от 7-те избрани за върховни съдии от 24 кандидати.

продължава>

 

Августин Спасов и Евелина Николова на Световното по борба

Августин Спасов и Евелина Николова ще са част от националните отбори за Световното първенство по борба за юноши и девойки, на което домакин е София. Състезателят на клуб „Васил и Георги Илиеви" ще представя България в най-леката категория - до 50 кг, в класическия стил.

продължава>

 

Пресконференция по проект "Спортувай активно – бъди здрав"

На 12.08.2013 г. в Синята зала на читалище "Братство 1869" се проведе пресконференция по проект "Спортувай активно – бъди здрав". Проектът се реализира от НЧ “Братство 1869” гр. Кюстендил с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”. По време на събитието бяха представени основните цели и дейности, продължителността, както и целевата група по проекта. Участие в него ще вземат 20 младежи - доброволци на възраст от 18 - 30 г. от област Кюстендил. На пресконференцията присъстваха екипа, доброволци, представители на НПО сектора, както и медии от Кюстендилския регион.

 

 

 

12 АВГУСТ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА

12 АВГУСТ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил и Информационен център Европа Директно – Кюстендил организират на 12 август поредица от инициативи за отбелязване на Международния ден на младежта.
  • 09:00 – Информационна кампания пред читалището
  • 10:30 – Откриване на изложба от есета „Моите права като гражданин на ЕС”
  • 11:00 – Кръгла маса „Права на младите като граждани на ЕС” в Синята зала на читалището
  • 19:00 – Концерт-хепънинг с участието на млади поп и рок изпълнители на откритата сцена пред читалището

Инициативите се организират по проект «Европа Директно - Кюстендил» 
с финансиране от читалище «Братство 1869»  и Европейския съюз

продължава>

 

В Кюстендил стартира проект "Спортувай активно – бъди здрав"

На 01.08.2013 г. стартира проект "Спортувай активно – бъди здрав". Проектът се реализира от НЧ “Братство 1869” гр. Кюстендил с финансовата подкрепа на програма “Младежта в действие” на Европейската комисия, администрирана в България от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

продължава>

 
Още статии...
Партньори