Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Приключи втория етап на професионалното обучение за част от професия офис-секретар по проект „Нов шанс – професионално обучение и заетост за безработни лица в гр. Кюстендил”

ПРОЕКТ BG051PO001-1.1.07-0035
„Нов шанс – професионално обучение и заетост за безработни лица в гр. Кюстендил”
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на
Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”,
съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

В периода 05.11.2012 - 18.01.2013 г., 15 безработни лица преминаха професионално обучение за част от професия „Офис-секретар”, специалност „Административно обслужване”.

продължава>

 

Стартира проект - Доброволческа акция „Прочети книга”

На 24.01.2013 г. от 11.00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе пресконференция за стартиране на проект Доброволческа акция „Прочети книга”, реализиращ се от Сдрружение „Младежки общински съвет - Кюстендил”, с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2011 - 2015), подпрограмата "Младежко доброволчество и участие в доброволчески дейности", администрирана от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”. Партньори са НЧ „Братство1869” и НЧ „Пробуда 1961”.

продължава>

 

Състезания от международен и национален мащаб по пистите в Осоговската планина

Няколко значими състезания от международен и национален мащаб ще се проведат през настоящия зимен сезон по пистите в Осоговската планина- Европейска купа по сноуборд и ски слоупстайл „Осогово", Национално детско ски състезание за купа „Кюстендил" и традиционното Регионално открито ски състезание за купа „Кюстендил"- пето издание.

Детското състезание ще се проведе на 07.02.2013 г., на писта „Руен", която се намира непосредствено над хижа „Осогово". Три възрастови групи имат право на участие - деца 6-12 години, момичета и момчета на 13-14 години и 15-16 години. Всички те ще се състезават в дисциплината гигантски слалом. Резултатите от надпреварата ще са валидни за купа „Надежди" на БФСки.

продължава>

 

Планови прекъсвания на ЧЕЗ в област Кюстендил

ЧЕЗ извършва дейности свързани с изнасяне (рециклиране) на eл. табла на границана собственост, ремонт на съоръжения по мрежи Средно и Ниско Напрежение, присъединяване на нови абонати, оперативни превключвания, реконструкции на електропроводи /подмяна на проводници, изправяне на стълбове/, кастрене на дървета, профилактика на трафопостове.
С цел тяхната успешна реализация се налагат кратковременни прекъсвания и/или са възможни смущения в електрозахранването за периода 14 - 18 януари 2013 г., както следва:

продължава>

 

Кюстендилци продават жилищата си от чужбина

Нов спад на цените на недвижимите имоти през тази година в кюстендилско очакват брокери. Банките излизат на пазара с много имоти, чрез съдия-изпълнител.

продължава>

 
Още статии...
Партньори