Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Коледно-новогодишна програма на читалище „Братство“

Читалище „Братство 1869” обявява старта на Коледно-новогодишната програма „Зимна феерия под Хисарлъка 2022”!
През месец декември са предвидени различни инициативи - отбелязване на Международните дни на хората с увреждания и на доброволеца, изложби от фонда на читалището и на класа по изобразително изкуство, Коледен хоров фестивал, благотворителен концерт, класически и фолклорни концерти, Коледен фолклорен спектакъл „От Игнажден до Сурва“ и др.

продължава>

 

Дари Коледна вечеря на възрастен човек в нужда от Кюстендил и района

Някои супергерои са непобедимо силни, други са екстрабързи, трети говорят с нисък дрезгав глас и карат готини коли, но любими са ни онези, които правят мегадобрини. Запознай се с цяла банда от последните – инициативата „Миг човечност“ от Кюстендил, в която група приятели вече 10 години радва хиляди крайнo бедни хора от града си и околността. Нямат извънземни качества, а само най-човешка доброта и я раздават щедро поне по два пъти в годината.

продължава>

 

Иван Андонов бе официален гост на откриването на Културния център в Скопие

На 25 ноември 2022 г. Председателят на Общински съвет – Кюстендил, Иван Андонов бе официален гост на тържественото откриване на новата сграда на Културно-информационния център на Р България в Скопие.
Посещението бе осъществено по покана на директорa на центъра - Антония Велева
След като бе прерязана лентата от министрите на културата на България и Северна Македония бе открита съвместна изложба „Заедно II“, която включва картини от български и македонски художници.

продължава>

 

Профилактични прегледи за остеопороза

На 30 ноември 2022 г. /сряда/ от 9:30 до 13:00 часа в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил, д-р Луканов – специалист-ревматолог ще извършва:

1. Изследване на костна плътност с американски ултразвуков апарат -Achilles Express”. Консултация  и  препоръки  за  профилактика  и  лечение на заболяването остеопороза.  Цена на прегледа – 15.00 лв.
2. Ревматологични консултации – /по желание!/ - Ставни и околоставни  проблеми - артрити, артрози, периартрити, ставни проблеми, подагра и др. - 15.00 лв.

Предварителни записвания в читалище „Братство 1869” и на тел. 078/52-63-95.

 

Концерт на Вокална формация „Неразделни“

На 28 ноември 2022 г. от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869“ ще се проведе концерт „47 години от създаването на Вокална формация „Неразделни“.
Концертната програма включва български хорови и популярни песни от репертоара на Формацията. 
Още статии...
Партньори