Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Старт на новата учебна година в читалище „Братство 1869”

На 13.09.2021 г. ще бъде даден старта на новата учебна година 2021/2022 за курсовете и школите на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил. От 11:30 ч. в парка пред читалището ще се проведе открит урок по цигулка с младата цигуларка Велина Петкова, която е новото попълнение в екипа на преподавателите в читалището.

продължава>

 

Заместник-окръжният прокурор Ивайло Илиев е избран за европейски делегиран прокурор

Зам. председателят Кюстендилската прокуратура Ивайло Илиев е избран за  европейски делегиран прокурор.
Висшият съдебен съвет с втори опит да избере европейски делегирани прокурори. Станаха ясни имената на шестимата магистрати, които ще попълнят българската квота в екипа на Лаура Кьовеши, сред които е Ивайло Илиев.

продължава>

 

Кюстендил е на трето място по брой ваксинирани след София - град и София - област

Нови 31 положителни случаи с Ковид-19 има през изминалото денонощие в област Кюстендил. По общини новозаразените лица са: Дупница – 15, Кюстендил – 12 и по един новозаразен в Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево и Кочериново, съобщават от Областния оперативен щаб.
В област Кюстендил 354 човека са носители на коронавирусната инфекция към днешна дата, като по-голямата част от тях са на домашно лечение.

продължава>

 

Изложба „Да рисуваш с любов”

На 10.09.2021 г. от 17:00 ч. в читалище „Братство 1869” Кюстендил ще бъде открита самостоятелна изложба „Да рисуваш с любов” на Гергана Младенчева. Младата художничка е от град Дупница и в момента учи изобразително изкуство в ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград. Картините, над 20 на брой, които представя са живопис и графика – портрети, натюрморти, пейзажи и др.

продължава>

 

Отменят се Празника на Плодородието и фестивала Балканска черга

Отменят се празника на плодородието и фестивала „Балканска черга”  в Кюстендил заради влошената епидемиологична обстановка.
Считано от 7 септември, вторник, със своя заповед министърът на здравеопазването въвежда нови противоепидемични мерки на територията на България:

продължава>

 
Още статии...
Партньори