Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Благотворителен базар

Читалище „Братство 1869“, читалище „Пробуда 1961“ и спортистите от Лекоатлетически клуб „Пауталия“ организират Благотворителен базар за набиране на средства за лечението на 3-годишния Огнян Огнянов от Кюстендил.

Базарът ще се проведе на 13 декември - понеделник от 12:00 до 18:00 ч. пред читалището. На него ще може да купите ръчно изработени Коледни сувенири, картички, картини, детски играчки и др.

продължава>

 

БЧК Кюстендил организира конкурс за рисунка или разказ

Български младежки червен кръст Кюстендил организира конкурс за рисунка или разказ за ученици от 1-ви до 12-ти клас.
Темата е "Цветовете на добрината".
Краен срок за участие 30.12.2021 г.
Творбите се предават в офиса на БЧК - ул. "Стефан Караджа" №25

Източник: dnews

 

Съболезнователно писмо

В качеството ми на Председател на Общински съвет-Кюстендил и читалище „Братство 1869“ искам да изкажа искрени и дълбоки съболезнования към близките и семействата на загиналите в пожара през изминалата нощ в старческия дом в с. Рояк, който отне живота на 9 души.
Дълбок поклон и съболезнования и към Република Северна Македония и целия македонски народ. Трагичният инцидент на АМ "Струма" през изминалата нощ, отне живота на 45 души, сред които и 12 деца - македонски граждани.
В такива тежки моменти е трудно човек да намери думи, за да опише болката, която изпитваме всички ние от загубата на човешките животи.

продължава>

 

Областен конкурс „Коледа” 2021

Читалище „Братство 1869” Кюстендил обявява традиционния ежегоден конкурс на тема „Коледа”.
В навечерието на светлите коледни празници предизвикваме учениците да покажат своя талант и креативност. Нашата цел като организатори е чрез изкуството да провокираме въображението на участниците да изразят своето отношение към духа на коледните празници.

продължава>

 

Юлиян Захариев от Карате клуб Чикара-ли е световен шампион


Световна титла спечели  Юлиян Захариев 16-17 год.от  Карате клуб Чикара-ли в дисциплина-ката на световното първенство в Сърбия.

5 каратеки от Карате клуб Чикара-ли участваха на Световното първенство и Световна купа по шотокан карате за всички възрасти. Състезанието се проведе в гр. Зренянин - Сърбия. Бойците от клуба представиха достойно България и спечелиха призови места в тяхните дисциплини.

1 място и Световна титла за Юлиян Захариев 16-17 год. в дисциплина-ката

продължава>

 
Още статии...
Партньори