Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

9.1% от жителите на областта са се преброили електронно

9.1% от жителите на областта са се преброили електронно
До 24:00 часа на 30 септември се удължава срокът, в който хората ще могат да се преброят електронно. На заседанието си на 16.9.2021 г. правителството промени Решение № 61 от 21 януари 2021 г.,  според което хората можеха да се преброяват електронно от 7 до 17 септември 2021 година.

продължава>

 

Маратон Кюстендил: Награден фонд за най-добрите и българските бегачи

Второто издание на маратон Кюстендил е на 19 септември (неделя) и включва класическата дистанция – 42.195 км, полумартон 21.0975 км и 2 км за любители.

Организаторите са предвидили награден фонд за най-добрите осем на маратона и най-бързите шест на полумаратона.
За повече информация: ТУК
Източник:www.netngo.net

 

 

С молебен за здраве и благословение започна учебната година в Кюстендил

С  молебен за здраве и благословение на всички ученици, учители и работещи в системата на образованието започна  новата учебна 2021 /2022 г в Кюстендил.
Молитвеното последование извърши Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, в съслужение с духовници от околията  в храм "Успение Богородично".
На молебена присъстваха областният управител инж. Александър Пандурски, кметът Петър Паунов, зам. кметовете Надя Каратова и Светослав Василев, председателят на Общински съвет Иван Андонов, депутатът от 45- то НС  и общински председател на ПП ГЕРБ Михаела Крумова.

продължава>

 

Първият училищен звънец би в НУ „Св.Св.Климент Охридски” Кюстендил

Новата учебна година бе открита в НУ „Св.Св.Климент Охридски” Кюстендил.
Тържествата за откриването преминават под знака на 25- та годишнина от създаването на училището.Кметът Петър Паунов поздрави всички учители, родители и работещи в системата на образованието.

продължава>

 

73-ма служители на РДПБЗН – Кюстендил с награди за професионалния си празник

73-ма служители на РДПБЗН – Кюстендил с награди за професионалния си празникУтре се професионалният празник на служителите от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.В чест на празника си служителите от РДПБЗН – Кюстендил организираха от 13 до 19 септември в областта Седмица на пожарната безопасност с  откриване на изложба „С очите си видях бедата“, 
Дни на отворените врати – през Седмицата районните служби ще посрещнат деца от детските градини, ученици и граждани,  превантивните  кампании ще се осъществяват до края на м. септември.

Днес в читалище „Братство“ бе открита от директора на РДПБЗН комисар Св. Георгиев и председателя на читалището Иван Андонов  изложбата с 80 рисунки на ученици от Кюстендилска област с мотото „С очите си видях бедата“, 10 рисунки продължават участието си в националния кръг на изложбата. Изложбата в читалище „Братство“ може да се види от гражданите и гостите на Кюстендил до 19 септември.

продължава>

 
Още статии...
Партньори