Начало От региона Новини
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

новини

Петър Паунов:Повече от 10 000 дози ваксини са налични в РЗИ Кюстендил, над 8 000 са на Пфайзер

Повече от 10 000  дози ваксини са налични към момента в РЗИ Кюстендил, информира кмета Петър Паунов.Има и от четирите вида- над 8000 са на Пфайзер, 1000 на Модерна, над 1000 на АстраЗенека и 240 дози на Янсен, която е еднократна и преимуществено се ваксинират с нея работещите в туристическият бранш.

продължава>

 

Успех за кюстендилската лекоатлетка Ралица Попова

Кюстендилската лекоатлетка Ралица Попова от клуба на Цвети Кирилова, се класира на второ място на състезанието Go Kids в София. Тя постигна резултат от 2 мин. 26 сек. на 800 метра.
Ралица е родена 2007 г. и се състезава във възрастова група до 16 години. В състезанието участваха състезатели от цялата страна.

Източник:dnews.bg

 

Пренасят книгите от детският отдел на библиотеката с жива верига до читалище „Братство”

Книгите от детският отдел на библиотеката в Кюстендил ще бъдат пренесени чрез жива верига  на ръце от  старото им място до новото, което е в Читалище „Братство”, отдел Изкуство, заяви директорът  на библиотеката София Пейчева. Флашмобът е планиран за 24 май и ще бъде една от атракциите в празничната програма в Кюстендил.

продължава>

 

Първо ОУ „Св.Св Кирил и Методий” Кюстендил празнува днес

Първо ОУ „Св.Св Кирил и Методий” празнува днес.
„Днес отбелязваме празника онлайн.Заради епидемичната ситуация няма да събираме деца и учители заедно.Всеки випуск с много ентусиазъм създаде видеобръщение с приветствие, в което вложиха своята изобретателност и творчество.Учителският колектив също има празнично приветствие. Минахме вече 200 години, навлязохме в 201- та ни годишнина и продължаваме традицията да сме първи и водещи в нашия град”, заяви директорът  Марияна Панчева.
„Училището ни празнува първата година от третото столетие на своето съществуване; така и мъдростта на дълголетието, и дързостта на началото съпътстват пътя ни.

продължава>

 

Бюро по труда Кюстендил с регулярни проверки за изплащане на трудови възнаграждения и осигуровки

Броят на регистрираните безработни лица в края на месец април в община Кюстендил са 2610 души при равнище на безработица 10,1%,За община Невестино съотношението е 70/11,4% и за община Трекляно 24/10,2%,информира Юлиан Карпузов и.д. директор на Дирекция „Бюро по труда“-Кюстендил.
"От дирекцията се извършват регулярни проверки на място по обекти, на ползватели за присъствието на наетите лица, относно изплащане на трудови възнаграждения и осигуровки. Не са установени нарушения или некоректни отношения на работодател към работник или служител“, коментира Юлиан Карпузов.

продължава>

 
Още статии...
Партньори