Начало От региона Спорт Футболисти от Нигерия и Алжир на проби във „Велбъжд"
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Футболисти от Нигерия и Алжир на проби във „Велбъжд"

Двама тъмнокожи футболисти пристигнаха на проби във „Велбъжд"- Кюстендил. Това са 22- годишният Бродрик Осаро от Нигерия и 27- годишният Рамдан Мохамед от Алжир, но има и френски паспорт. Мохамед е юноша на „Андерлехт", като последния сезон е играл в 3- та френска дивизия.

Стана традиция кюстендилският клуб да приема екзотични играчи, като старши треньорът Юлиян Кръстев ще преценява качествата им.
Офанзивният полузащитник Иван Иванов отново тренира с „Велбъжд", след като не успя да се споразумее с отбор от професионалния футбол. Пред завръщане в Кюстендил е и Кирил Вълов. Любимецът на публиката бе в Австрия,а последно игра за отбора на Бяла Слатина.
Дошлият по- рано на проби Георги Тодоров е почти сигурно ново попълнение за „Велбъжд". Очакват се до дни още футболисти, които да бъдат изпробвани от треньора Кръстев.
Очертават се 4 контролни срещи. Първата ще е на 11 февруари с „Миньор" - Перник в Кюстендил. Планирана е проверка с дублиращия тим на „Левски", на 14.02, със софийския „Елит" и с „Германея", на 21 февруари.

Източник: Dariknews.bg

 
Партньори