Начало От страната Спорт Дерменджиев: Шест човека от Лудогорец са много за националния отбор
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Дерменджиев: Шест човека от Лудогорец са много за националния отбор

"Съгласете се, че шест човека са много. Няма кой да ги даде тези шест футболисти на националния отбор", заяви треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

Както е известно селекционерът на България Ивайло Петев изпрати покани на шестима играчи на разградчани, но ръководството на шампионите отказва да пусне всичките за контролата на националните ни срещу Румъния на 7 февруари.
"Ще се договорим с Ивайло Петев. Знам, че тази тема ви занимава доста и ще бъда откровен с вас. В един период, когато се подготвя един отбор... Съгласете се, че шест човека са много. Няма кой да ги даде тези шест футболисти. Националният отбор е над всичко и остава с Ивайло да се договорим за кои хора става въпрос. Виждате, че и други клубове не пускат дадени футболисти. С него ще намерим общ език и всичко ще бъде наред", добави още треньорът на Лудогорец, който говори и за предстоящия втори лагер на разградчани.
"На този етап играем с футболистите, с които разполагаме. Става дума за играчите, които играха в Шампионска лига и доказаха, че имат качества. До лятото ще продължим по този начин. Браян Ангуло ще ни чака в Испания. Състоянието му е добро и веднага започва с отбора. Преговаряме с играчите, на които им изтичат договорите. На този етап те са футболисти на Лудогорец. Нас това не ни притеснява. В крайна сметка ние ще завършим сезона с тези играчи, които имаме сега. Преговорите не са лесни, всеки има претенции, но ние подхождаме интелектуално към разговорите. Всичко ще бъде наред. Да, доволен съм от уредените контроли. Ще играем със силни отбори. Аз държах много на това нещо", каза още Дерменджиев.

 

 
Партньори