Начало От страната Култура Издание България - богатството на българските региони
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Издание България - богатството на българските региони

Новото издание “България - богатството на българските региони” излезе от печат. Луксозно, пълноцветно издание, формат А4, с твърди корици, 416 пълноцветни страници с много снимки, текст и описание на богатството на българските региони - природни феномени, културно-исторически забележителности и артефакти, църкви и манастири, български празници и обичаи. Издание “Българските символи – богатството на българските региони” е част от Инициативи и продукти “Българските символи – това е България”.

България – това е нашата родина, очарова с уникалната си природа, обогатява с многоликата си история и култура, вълнува с многоцветния си фолклор и безброй таланти, стопля сърцата ни с изпяти песни – родени и дошли от далеч – от Балкана, от севера, от Странджа, премесени с магията на танца, вълнува и лекува. Разказва тайната на нестинара с чувството на гордост разказваме за нея, с чувството на гордост за това, с което сме дарени.

Символите на България - нашата гордост и национална идентичност, по-добрия имидж на страната ни, в Европа и по света, нашето по-добро и достойно бъдеще, шанс децата ни да знаят повече за нашата богата култура и древна история. Да пътуват и опознават света, но да имат волята и желанието да се връщат, и в родината да реализират мечтите си.

Източник: infobulgaria.info

 
Партньори