Начало От страната Спорт Освободиха Любо Пенев като национален селекционер
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Освободиха Любо Пенев като национален селекционер

След кратко заседание на Изпълкома на БФС Любослав Пенев бе освободен от поста национален селекционер на България по футбол. Мотивът е лошото представяне на „трикольорите” и почти загубените шансове за класиране на Евро 2016.

 

„Надявам се до Нова година да имаме нов треньор”, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов. „Анализирахме доста ситуацията, всичките три години, през които Любо Пенев беше треньор на този отбор, имаме 9 победи, 7 равни, 8 загуби. И колегите бяха на мнение, че последната година отборът не се представя добре”, заяви Борислав Михайлов, мотивирайки решението на Изпълкома.

„Още сега почти сме загубили шансове да се класираме. Неговият договор и на неговия екип се прекратяват с днешна дата”, каза още Михайлов.

„Много ме е яд, че се разделяме с него, много ме е яд”, коментира още босът на родния футбол. „Дали ще има неустойка ще видим, ще говорим с Любо. Днес му бе прекратен договорът. Никой от нас не се е месил на треньора, той си преценява кой да вика”, уточни Михайлов.

Източник: dariknews.bg

 
Партньори