Начало От страната Спорт Пулев на летище София: Благодаря на цяла България
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Пулев на летище София: Благодаря на цяла България

Продължаваме напред и не се отказваме, категоричен е той

Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен". Това  бяха първите думи на летище "София" на българския професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев снощи, който в Хамбург пред 16 000 зрители загуби с нокаут в 5-тия рунд от украинеца Владимир Кличко в мач за световните титли по бокс за професионалисти.

 

Кубрат Пулев бе посрещнат на летището по българската традиция с хляб и сол от свои почитатели. На летището бе и приятелката на боксьора - известната певица Андреа.

"Благодаря на хората, които дойдоха не просто да ме гледат в Хамбург, а да ме подкрепят, продължи Кубрат Пулев пред чакащите го журналисти. Доказахме не само, че сме единен народ, но и доста топъл народ. Продължавам да се развивам, да се уча, защото животът е едно училище. Продължаваме напред и не се отказваме. Много хора казват "горе главата", но по-нагоре няма накъде. Спах нормално след мача. Не е лесно да се бориш сам срещу такава огромна империя и мафия. Имаше много голяма публика, по-голямата част бе българска. Имах чувството, че съм в България  и това ми помогна. Тепърва ще правим анализите, ще има пресконференция. Изиграх добре боя, но в бокса има и късмет. Не мисля, че съм подходил емоционално в изказванията си след двубоя".

А на въпрос за евентуален брак, Кубрат Пулев отговори кратко: "Сватбата е най-лесното нещо".

Певицата Андреа бе откровена пред журналистите: "За мен той беше най-добрият и все още е най-добрият. Гледах мача вкъщи, както винаги. Чухме се с Кубрат една минута преди да излезе на ринга. Казах му, че го обичам". (БТА)

Източник: Dnes.bg

 
Партньори