Начало От страната Образование Консултантска къща “Дарби” организира през месец ноември дни на отворените врати
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Консултантска къща “Дарби” организира през месец ноември дни на отворените врати

Всяка събота и неделя през м. ноември, можете да проведете своята лична среща с консултант на ДАРБИ за кандидатстване във Франция. Ако обмисляте да кандидатствате във Франция или се интересувате от повече детайли за възможностите, които френското висше образование предлага, обадете се на тел. 02/988 1092, за да си уговорите час за консултация. На 19.11.2014 от 10:00 до14:00 ч. информация за Кандидатстване 2015—Шотландия, Англия и Уелс.
15 януари 2015 е важна дата в процеса на кандидатстване за прием в британските университети от следващата есен, тъй като кандидатстването преди приоритетния краен срок дава равен шанс за прием във всички университети. Всички кандидат-студенти, които все още не са подали документите си за кандидатстване в Шотландия, Англия и Уелс, могат да се включат в деня на отворени врати на ДАРБИ и да зададат своите въпроси лично на консултантите. По време на събитието можете да осъществите: Безплатна консултация за кандидатстване във Великобритания и  Безплатна регистрация в UCAS.
На 26.11.2014 от 11:00 до 15:00 ч. информация за Магистратура в Германия.
Германия винаги е била атрактивна дестинация за обучение в чужбина. Увеличеният брой на специалностите преподавани на английски език в немските университети, направиха Германия просто неустоима за кандидат-студентите. И докато при бакалавърските програми предлагането все още не е голямо, на магистърска степен съществува завидно разнообразие от учебни програми и видове специалности. В Деня на отворени врати можете да проведете личен разговор с консултантите на ДАРБИ и да набележите непосредствените стъпки, които да Ви доведат до успешен прием за магистърска програма в Германия.
Участието се осъществява чрез лична среща или Skype връзка с предварително записване на тел. 02/988 1092 или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Партньори