Начало От региона Спорт Исторически успех за ансамблите на "Велбъжд"
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Исторически успех за ансамблите на "Велбъжд"

Ансамбълът девойки младша възраст на "Велбъжд" постигна исторически успех, като се класира на 5-то място на Държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли в "А" категория, като само четири десети не им достигнаха за бронзовите медали. Момичетата изиграха отлично и двата пъти съчетанието си с 5 обръча, подготвено от треньора Валя Машова. Ансамбълът е в състав – Вая Драганова, Биляна Везирска, Ина Йорданова, Михаела Георгиева и Снежана Митова.

Девойките старша възраст на "Велбъжд" се наредиха на 10-то място, като също се представиха достойно, в състав – Андреа Карамфилова, Ивана Карамфилова, Надя Страхилова, Ралица Йорданова, Андреа Валентинова, Надежда Георгиева. Те представиха съчетание с топки.

"Горда и щастлива съм. Момичетата играха без грешка композициите си, направиха впечатление на жури и ръководство на федерацията, за което бях поздравена. Пожелавам им още по- големи успехи в бъдеще", каза пред Дарик треньорът Валя Машова. Отборът на "Велбъжд" бе ръководен от президентът на клуба Блага Шишкова.

Източник: dariknews.bg

 
Партньори