Начало От страната Образование Студентски конкурс: Уравнението имиграция и популизъм - какви са възможните решения за ЕС
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Студентски конкурс: Уравнението имиграция и популизъм - какви са възможните решения за ЕС

"Главният редактор си ти" е редовен конкурс на Европа.Дневник за студенти, интересуващи се от европейски въпроси. Всеки месец на база конкурс за есета ще се избира студентски главен редактор. Той ще прави избора на темите, които според него са важни и трябва да бъдат отразени от медията. В рамките на една седмица победителят ще работи заедно с екипа на Европа.Дневник по избраните от него теми, като по този начин ще получи опит в медията и ще задълбочи собствените си умения за търсене на информация и познания за европейските институции. Успешните главни редактори ще получат сертификат за първото място в конкурса и работата си към Европа. Дневник.

Всеки месец екипът на Европа. Дневник ще избира тема за студентския конкурс, на база на който ще посочваме и месечния ни студентски главен редактор.

Темата на конкурса за месец ноември е  "Уравнението имиграция и популизъм - какви са възможните решения за ЕС".

Участващите есета трябва да представят тезата си по конкурсната тема, като посочат конкретни аргументи за всяко едно от тях. Есетата трябва да са с дължина максимум 5000 знака.

Конкурсът е с краен срок 21 ви ноември 2014, 12.00 ч..

За участие изпращайте есетата на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , с кратко ваше представяне (име, специалност, университет)

 

 
Партньори