Начало От страната Образование Национален приз „Студент на годината 2014“
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Национален приз „Студент на годината 2014“

Националното представителство на студентските съвети в Република България откри процедурата за номинации в осмото поредно издание на Националния приз „Студент на годината". Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 23 ноември 2014 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в София през месец декември.
Националният приз „Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България и традиционно се провежда под патронажа на Министъра на образованието и науката.
Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
В конкурса може да участва всеки студент, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава.
Жури, състав от водещи експерти от всички области на образованието, ще определи общо десет награди в първа сфера на конкурса, в съответните области на образование, награда за най-добър чуждестранен студент в България и Студент на годината 2014.
За повече информация тук

 
Партньори